May 20, 2011

.First interview dapat keje =) Thanks korang!.

Thanks kepada kesayangan sebab dia tolong update blog aku sebelum ini.


Yeap aku memang mengalami kemalasan yang amat scary.


Sampai satu tahap aku rasa macam nak privatekan blog ni. Malas dah nak blogging semua ni.


Memang scary sangat la tu.


Okey dah. Malas nak taip panjang panjang lagi.


Sesapa yang kawan dengan aku kat facebook mesti taw yang beberapa hari lepas aku mengalami nerves yang amat scary. Sebabnya aku di panggil interview dekat kilang MAMEE. Ye MAMEE Monster yang ampa duk makan kruk krak kruk krak tu.


First time panggil interview memang sah sah la aku nerves tahap cipan. Habis semua aku nak emo. Rasa macam nak duk dalam gua sorang sorang tak nak kasi sapa kacau. -___-


Tapi berkat pertolongan kesayangan dan doa kawan kawan semua akhirnya aku berjaya sesi interview tu. Aku diterima bekerja dekat situ. Dan alhamdulillah manager kat situ baik hati bagi aku position yang lain yang sesuai dengan aku. Gaji memang aku tak nego sebab aku tak de experience. Tapi manager sana baik hati bagi gaji yang sesuai dengan position aku. Terima kasih Ya Allah di atas semua rezeki tu. Terharu semalam sampai speechless :')


Hari Isnin ni dah start keje. Aku keje tak pakai baju kurung macam orang duk ofis. Aku pakai seluar t shirt tudung sarung dengan boot. Mekap heels handbag semua tak payah sebab aku keje kilang bahagian packaging. Mesti mencabar kan? Yeah I can't wait :')


Aku harap keje aku semuanya akan berjalan lancar dan okey. Thanks korang yang mendoakan aku. Korang memang terbaik. Peluk cium cit cit.


p/s: Nanti kalau ada apa apa yang menarik pasal keje aku, aku bagitaw la. Jangan lupa makan MAMEE. kehkehkeh aku promote ni.

5 comments:

dak eina said...

tahniah ye ieyna!! keje leklok tauu!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tahniah dear..alhamdulillah..keje elok2 =)

kata kila said...

mommmeeeeeee monsterrrrrr. hehehhe .tahniah sayang.

enyheartsdiamond said...

iena da nak grad nanti! seronoknya da abes belajar :)

nt share la tips2 interview :)

Idah said...

wah sedapnya dpt makan mamee hari2 laa..nanti kalu ada jualan murah..war2kan laaa hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...