May 25, 2010

.P/S: I Love You.

Semua orang busy. Busy dengan kerja, study, hal rumah tangga apa semua. Tapi dalam busy busy tu try la curi 5 minit untuk hantar mesej or call just to say this word



I LOVE YOU


Konfirm pasangan anda akan tersenyum sampai ke telinga sebab dia tahu yang anda sentiasa ingatkan dia even orang yang dia sayang tu busy.


Tak perlu untuk berhubungan 24 jam selalu. Dengan ucapan I LOVE YOU setiap hari je dah cukup memadai untuk pasangan anda tersenyum bahagia dan rasa dihargai.


.Saya cintakan awak sebanyak ini.:)


Jangan terlampau ego untuk mengungkapkan I LOVE YOU terhadap pasangan anda. Biarkan dia tahu bahawa kehadiran dia dalam hidup anda sangat sangat bermakna. :)


.Awak memang bermakna dalam hidup saya.:)



p/s: kalau bole nak setiap hari ada orang ucap I LOVE YOU. haha.sekarang tengah gila lagu shahir.Kebahagiaan dalam perpisahan.

5 comments:

cik eykameow :) said...

iena , i love you. ngee. bahagia tak saya cakap macam ni? heheheheheehe

enyheartsdiamond said...

tolong kasi ceramah dekat mr. khong macam ni babe!

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

wah.bahagianya i u ckp cm tu.
i love you too..:D

.miss d'ieyna. said...

eny..

mr khong u romantik la babe.mesti dia selalu say i love you kan..:)

enyheartsdiamond said...

tp mr khong tak reti manage masa :|

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...