February 15, 2012

MALAS SEBENARNYA

Bila dah buka balik blog ni konon konon nak rajinlah update. Tapi hampeh, habuk pun tarak.

Memang sekarang ni aku malas. Aku memang plan nak update blog. Tangkap gambar punya semangat dengan harapan nak update blog kejap lagi. Tapi harap amik gambar jela nak transfer ke laptop memang idak laa sebab aku malas sangat -___- Padahal transfer gambar kejap je. Tapi entah, bila pikir pikir balik memang malaslah nak transfer makanya blog pun tak berupdate.

Banyak sebenarnya nak update kat blog ni haa. Tapi tunggulah bila mood rajin aku datang. Doa doalah supaya mood rajin aku cepat datang sebab nak juga aku update blog dengan keadaan bersemangat lagi tuntas!


Eh, Jumaat ni kena pegi UUM. Ada pameran buku kat sana. 5 hari tuu lamakan? Huhuhu.


Webcam dengan aina. Gambar lama tapi saja masukkan

5 hari kat UUM mesti rindu kat budak kecik atas ni. Sob sob sob.

Ok bai.

1 comment:

PinQib said...

hilhil.. memang kalau dok jauh3 dr budk3 kecik yng kite jaga mesti rindu gerammmm kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...