November 27, 2009

Bila bosan.

Masa tengah busy dgn class,test,lab,report and exam tyme tu memang dalam hati tergedik2 nak cuti awal.macam dah x sanggup nak hadapi semua tu.kalau bole tyme cuti tuh,nak tido sampai sebulan x bangun2.yela,nak cover yg x cukup tdo bila ada kelas.huhuhu..Z_Z

Tapi,bila dah cuti.hambik.semua dah bosan.dah boring n etc.semuanya bosan tahap cipan.pergh.*melampau la tuh.
memang x larat nk tdo la tyme cuti nih.knon2 nya nak cover tido utk dolu2 pun dah terlebih cover.asyik2 makan,tido,online,tgok tv,kemas umh.bg girl yg rajin tuh mesti diorg akan masak dan brkampung kat dapur kan.tmbh2 lg mlm raya mcm nih.hehehe.

My activiti?hohoho..x menarik pun.biasa2 jek.serius cukup memboringkan.tapi x tahap cipan lg.

saya asik makan,online,tgok tv,kemas umah,and tido.bak kata mama*adik ni asik nak membesarkan bdn jek.

yeah.thats my activity.boring rite?yeah.i tell u so.tp nak wat mcm mana.kena hadapi la.tyme ada kelas tergedik2 sgt nk cuti.skrg padan muka kau ina.dah boring.huhuhu.

tyme cuti ni jg saya kena jd bibik and guard at my own house.huhuhu.sedih2.dah mama ngan abah x de.diorg pergi haji.so,saya la jd bibik n guard kat umah.kemas2 umah.sapu sampah.lap meja.basuh baju.phew~~~sungguh memenatkan..*hiperbola je lbey.pdahal buat sket jek.

then,tyme cuti ni x bole nk g mana sgt.sbb kena jaga umah.yela.my abg kan keja.so,saya la kena jga umah.tinggal saya ni x de uniform seragam,cota,pistol or senapang kan.hehehe.klu ada semua tu mmg layak jd guard la.*abg saya ada pistol.betul..x tipu..hihihi..

pastu saya nk kena jaga boboy lagi.boboy tu my baby ok.saya syg sgt kat dia.dia mnja ngn saya.suka gesel2 kat kaki saya.mmg comel..siyes.comel..x caya?tgok pic ni....

.ouh.comelkan boboy.


malam2 plak saya rajin online.bole dikatakan 24/7 asyik online jek.kekdg sampai kena sound ngan mama sbb my laptop x tutup.nnt mama suh byr bil eletrik.ish.x mao la.dah la duit cukup2 belanja jek.
selalu saya online facebook.main game kat fb tu la.nak isi masa terluang.hahaha.knon jek tu.pdahal bosan.tu yg main game tuh.

now,saya dah main game farmville,fishville ngan cafe world.

game farmville nih pasal berkebun.nama pun 'farm' ok.game ni nisa yg suh main.cinta hati saya pun suh main jg.so,utk x menghampakan mereka brdua.saya pun main la.and skrg ni saya pula yg manage farm cinta hati saya.sbb dia malas sgt nk jenguk2 farm dia tuh.

.ieyna's farmville.dah level 19.hee.

.yusman's farmville.level 18.sy up sket.hee.

game fishville plak ada sorg mamat kt fb nih beriya2 suh saya main.siap paksa2 lagi.suh approve dia kat fishville tu.pdahal,saya x penah main kot.dah selalu kena desak n paksa.so,saya pun approve and main jela fishville.tp,saya jarang sgt main fishville.mcm lagi bosan jek~~~-_-

.ieyna's tank.baru level 6.huu.

cafe world plak mmg best la.saya start main cafe world sbb dah boring sgt.x taw nak wat apa.then,terus main and dah addicted dgn benda nih.seriously,saya sggup stay up malam2 utk make sure yg makanan dah siap and nak serve kat customer.pergh~~mmg gila la.now,nisa and wana jd waiter kat cafe saya.and saya plak jd waiter kat cafe che dah.mmg best la.klu la ada cafe betol2 kan best..*berangan je lebih.

.ieyna's cafe.dah level 10.hee.

okey lah.stop now.take care.
baibai..:)

p/s; Selamat Hari Raya Aidiladha.Enjoy ur raya.Jangan makan daging banyak2 taw.;)

6 comments:

.k-roon only. said...

comel boboy kaw...
rindu aku kat die..haha..
weyh ina...sume game kaw..
level aku lg tinggi ar...
hahaha...

.miss d'ieyna. said...

hahaha.
aku taw ko rindu boboy..
and ko rindu aku jg kan.
hehehehe..;)
mesti la ko lg tggi..
ko kan rajin mengadap game tuh.

Anonymous said...

tu laa..
buka lagi laptop lama2..
kan dah kna marah ngan mak..
kui3x..

:P

.miss d'ieyna. said...

hahaha..
nk wat cm ne..
habit tuh..
x ley nak buang dah..
nnt nak buka laptop lama2 gak.
klu laptop rosak awk kena belikan baru taw.
hehehehe..;)

Anonymous said...

aik..
saya yg kna bli??
ini tidak adil!
hahaha..
:P

.miss d'ieyna. said...

hahaha.
mesti la awk kena beli..
x pun awk bg laptop awk kat sy..

tp sy nk laptop baru juga..
hehehehe..

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...