March 3, 2011

.Kitewww pun adeww TWITTER jugewwwww tawwww.

Tengok tajuk memang minta penampar sebab rasa menyampah sangat. Siap ejaan ada ewwww ewwww bagai. Apa jadah? Mungkin rasa diri TERlebih comel bila ada ewww ewww ni. Terbelit lidah kitewwww nak bacewww tawwww **muncung muncung mulut. Kahkahkah!Sememangnya ini bukan gaya aku menulis nak letak ewww ewww ni. Karang terlebih muncung mulut aku.



Okey straight to the point. Ahad lepas aku bosan. So, dah bosan bosan layan facebook tapi facebook tak de apa yang menarik. Makin bosan. Jadi, aku rasa macam nak buat akaun twitter. Padahal sepatah haram apa aku tak paham pasal twitter. Ilmu pasal twitter memang kosong langsung!

.Siap tulis status kat fb, minta orang ajar pasal twitter.


Tapi aku peduli apa. Aku TABAH kan hati nak buat juga. Buka laman web twitter, register, letak username, letak password, upload gambar, design background tup tup dah setel.



Kesimpulannya, secara rasmi aku dah akaun twitter. Even tak tahu apa apa tapi apedehal, benda bole belaja. So, korang jom la kita tweet tweet beramai ramai. Best owh twitter **angkat angkat kening gaya jakun dan berlagak. HAHAHA! :D


.Ini laaa TWITTER kitewwwwww. Jom la kitewww tweet tweet samewww samewww **muncung mulut lagi



Eh chup!! Perasan tak header baru? Hehehe. Haruslah kesayangan aku yang buat. Thanks love! Muah cit cit!


Ok bai.


p/s: Aku memang suka kecoh pun pasal twitter ni. Baru buat haruslah jakunnn.

11 comments:

irahehe said...

ok.sumpah menyampah tajuk kauuuu.eeeuw! hahahahahahaha. weyh,lawa dowh header kau. serius lawa. pandai kila buat. XD

eykameow said...

comel header yg kila design ! hoho churp churp dah register? kikii

ZACK ENTRY said...

ada jer twitter @zackentry tapi tak rajin bukak..sebab tak reti sangat nak bertweet2 ni..heheh

kata kila said...

ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh mengada HAHAHHAHA.

KinosKoko said...

kiter pown adewwww twitterrr gak lewwww..haha

Tqa said...

Lawanya header baru cik ieyna! hehe suka!

Encik Psychopath said...

follow la twitter kite gak.

amalmeor said...

Saya lebih suka 'mencarut' di twitter berbanding FB.Twitter lebih privacy sbb tak ramai yg tahu.Senang skit nak luah rasa

hiro said...

follow la ittew..keh2..tp dah lupa password..ke2

IFA Athirah said...

cntik header baru!! http://geekintherainbow.blogspot.com/

..ika itu aku.. said...

kte pun seangkatan la..
ad gak ika buat twitter tp tak reti nak main lagu mane..haha
mst ieyna dh exprt la skr ni...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...