March 22, 2010

.erk.kena serang hendap?.

semekomm..*gaya seorg bdk kecik bg salam.hahaha*


sebenarnya,aku baru je balik dari lab ni.amik sample experiment.
mesti la balik balik je aku tersadai depan laptop kesayangan aku.
tengah tengah best usha fb kawan kawan,aku pun buka la blog kesayangan nih.
tetiba je aku terpandang kat chatbox aku.
ada 'guest' marah marah kat aku.
mama ckp kalau org marah tandanya sayang.
cik 'guest' sayang aku kah?
hehehehe.

.terima kasih cik 'guest'..:).


wahai cik 'guest' terhormat.
terima kasih la sebab sudi singgah kat blog yang x seberapa ni.
tak sangka plak cik 'guest' terhormat sanggup menjenguk blog ni.
terima kasih juga sbb sudi tinggalkan jejak kat blog ni.
terima kasih bebanyak ye cik 'guest'.
jasa baik cik 'guest' akan saya ingati.
lain kali cik 'guest' singgah la lagi.
bole cik 'guest' taw perkembangan saya yang syok sendiri dgn riak ni kan.
nanti nanti singgah la lagi ye..;)
terima kasih cik 'guest' terhormat..


korang semua jangan marah marah dgn cik 'guest' terhormat aku tu.
dia saja je bagi pandangan ngan nasihat kat aku.
bak kata cik 'guest' tersebut,aku kan syok sendiri dgn riak.
baik lah cik 'guest' lepas ni aku nak beli cermin besau besau nak letak kat bilik aku ni.
nak cermin diri aku puas puas.
nak tengok comel ke x.hahaha.


okeylah.itu saja mau share dgn korang.
bubbye semua.taking care..
chowchinchow.:)


p/s; nanti rajin rajin la jenguk blog budak syok sendiri ni..;)

6 comments:

FlufFyda said...

iena..akk pon kena la ina...jugak "guest" mana ntah yg sudi jengah blog akk n berkata "u suck"...ntah pape...tp nama nya tu xde link pon..mmg sah2 org tu penakot gilerrr...klw berani nak maki, maki la depan2...baru gentle...ye x...ni maki2 tp x brani nak letak link spya org x dpt nk jejaki dia la tu konon...ceh...buang masa saja melayan org senget yg cmtu...kn ina kn..kn..kn.. ;))

ms.whatever said...

iena, blh cek ip budak 2.... blh detect sgt budak mane...
kecoh jela budak 2, berani sgt awat x jmpe depan... dhla serang kt blog, gune "GUEST" je,
anyway, berani kerana benar, takut kerana salah... kn syg kn??? hhehehee

.miss d'ieyna. said...

kak pidot.

hehe.taw x pe kak.main letak2 guest plak.nape dia x letak nama dia kan.
entah la.bila ina x kacau org,org plak nak kacau kita.sabar jela.

.miss d'ieyna. said...

ms whatever..

bole cek ip budak tu?cm ne nak cek?
aku x taw lew wei.
ko ajar aku nnt..hehehe.

ms.whatever said...

sori lmbt... aku xtau.. tpi aku tau ip die.. thru ip kite blh detect org 2 duk mne, ... sng detect trus... nnti aku tnye2 org k...

.miss d'ieyna. said...

ms whatever..

aku pun x taw apa salah aku kat 'guest' tersebut.
mcm ada sumthing yg dia x puas ati.
tp aku x taw benda apa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...