March 13, 2010

.penyakit angau yang sangat melampau.

Hoyeah!

kembali kita bersiaran di blog hitam ini.dah lama ke'update'an blog ni tergendala akibat aku yang sangat busy dgn kehidupan seharian.mana tak nya,busy dengan study,lab report yang mencanak canak naik mengalahkan gunung dato kat tampin,busy dgn test yang susah.senang kata busy dgn semua lah.


tapi,sebusy busy aku ni pun,fb tersayang tetap online.sempat lagi aku nak berbalas balas komen dgn kawan kawan terchenta kat fb tu ar.mana bole x online fb rasa mcm x lengkap hidup sehari ooh.gila addicted dgn fb aku ni.ala,tapi bukan aku je yang addicted dgn fb bagai nih.confirm ramai lagi yang addicted just x nak mengaku je.malu tapi mahu.hahaha.


sebusy sebusy aku ni pun sempat lagi nak melayan drama korea.sesungguhnya aku bukan la peminat cite korea mcm irahehe ataupun che dah.tapi entah mcm mana aku bole terpengaruh nak tengok drama korea tersebut.tajuk drama tu You're Beautiful.kalau x salah aku, drama ni mmg dah lama juga la.tahun lepas kan.tapi tahun ni baru aku nak tengok.ala.cite Boys Over Flower yang sangat sangat popular tu pun aku x tengok lagi.nampak sangat aku sangat la ketinggalan bab bab drama korea bagai nih.kalau korang nak taw sgt pasal drama korea ke jepun ke yang best best korang bole tanya irahehe.dia mmg pakar bab bab cite korea jepun nih.hehe.

cte You're Beautiful tu mmg best sgt.aku suka ooh.sampai kan aku ulang tengok cte tu ada la nak dekat 10 kali.hohoho.nampak sgt aku mmg suka kan.bg sesapa yang x tengok lagi cte ni bole la cari cari tengok kat you tube ke kat mana ke kan.aku tengok pun dari hard disk che dah.tapi ada org ckp cte ni mcm Boys Over Flower gak.sbb ramai ramai laki suka kat perempuan yang sama.lebih kurang je kan.hehehe.kat SINI ada synopsis pasal drama ni.bole la korang nak taw serba sket pasal drama ni.


oh yeah.hero drama ni pun mmg super duper hensem.*salah satu sbb kenapa aku tgok cte ni sampai 10 kali.haha.*.bukan takat hero yg hensem.heroin pun comel lote juga.mmg perfect couple la kan.dgn hero yang ego gila.heroin yang sengal sengal ubi.hohoho.sangat cute lah.eh.lagu dalam cite ni pun sangat best la.tangkap jiwang la.meleleh juga bila layan feeling sambil dgr lagu dari cte nih.hahaha.

.hero - Jang Geun Suk.sangat hensem. sudah jatuh cinta sama dia.haha.

.heroin - Park Shin Hye.sangat comel. sengal sengal ubi.haha.

.perfect couple! sangat comel la diorg.suka!:)

*all picture credit to google.*

sebelum siaran tamat,aku nak suggest kat korang dgr lagu dari cte ni.tajuk without a word.heroin dia yang nyanyi.mmg best.aku nak upload video.tapi lambat bonar.x mampu aku nak tggu lagi.nnt korang try cari and layannn ok.


orite.stop sini dulu.bila bila masa kita akan bersiaran kembali.
taking care.enjoy ur day.
bubbye..chowchinchow..;)


p/s; blog akan diupdate mebi seminggu sekali or dua minggu sekali.depend terhadap tahap kebuzyan tuan punya blog.hope korang rindu same beliau.haha.

6 comments:

Anonymous said...

drama ni mmg best!:)

~freakycuteyanime~ said...

hehehehe.. mmglah citer nie best.. aku nak g umah irahehe nak ambik lg bnyak citer korean n japanese..

.miss d'ieyna. said...

anonymous..

taw x pe.
sgt best kan.

.miss d'ieyna. said...

che dah..

haha.g amik banyak2.nnt aku pinjam nak tgok.

FlufFyda said...

ye ke best???x best la...cite kora x best...x best...hahaha

cik eykameow :) said...

huwaa, x sangka u tgk dulu. hehe. i pun x khatam lg cier boy over flower. tp mmg best la. dorg kate patut nya hero citer boy over flower "hyungni" tu.. tp cmne ntah x jd lak tu yg ganti "li min ho" :) btw, mmg kenangan terindah la sbb dpt abiskan citer korea ni sbnr nye! hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...