April 22, 2010

.already 4 years.

Yuhuuuu...

arini kan dah 4 tahun hubungan aku dgn encik boyfiee tersayang,
.YUSMAN AZIMI YUSOFF.
macam tak sangka je dah 4 tahun aku dgn dia berkasih kasihan.haha.ayat tak menahan.
bak kata eny kalau dah 4 tahun tu bole dapat anak dua dah.hehehe.


aku dgn encik boyfiee kenal masa form 3 after PMR.percaya tak kalau aku cakap yang aku yang approach encik boyfiee ni dulu utk kawan dgn dia.ada kawan encik boyfiee bagi num encik boyfiee kat aku suruh kacau sbb kwn tu gtaw yang encik boyfiee ni tak bape nak melayan sgt pumpuan ni.aku pula time tu gatal.kacau jela.memula aku miscalled je dulu sbb nak tggu respond dia kan.tak sampai 2 saat ada miscalled num encik boyfiee harus lah aku tersenyum kambing.pastu mula la antr mesej kenal kenalan.semua tu aku yang start dulu taw.fuh! nasib baik encik boyfiee melayan juga sket sket walaupun memula dia tak suka sgt nak kawan dgn aku sbb time tu aku suka kacau dia.hehe.mmg aku pengacau.


so,lepas bape bulan cenggitu berkawan,encik boyfiee ajak couple.harus la aku suka berdouble double sbb time tu memang dah ada hati kat dia pun.siap berangan lagi bestnya kalau dia ni jadi bf aku.dah la pandai.bertanggngjawab.hehee.see.mmg aku minat encik boyfiee dari dulu just aku jual mahal je bab bab couple ni.bila dia ajak couple terus la aku setuju.tapi selama aku dgn dia couple kitorang tak dela dating selalu sgt pun.jarang jarang je nak jumpa.so,hanya contact through phone jela.sampai aku gigih pegi cari duit syiling taw sbb aku duk hostel dia pun sama.just dia bole bwk nset,aku tak bole.so,nak contact punya pasal bergayut jela kat public phone kuning tu ar.sampai tengah tengah malam taw.gigih kan?

.comelkan couple ni.credit to google.

and alhamdulillah,perhubungan kitorg masih bertahan sampai sekarang.dah 4 tahun dah.wuuu.tak sangka bole tahan sampai sekarang.aku harap perhubungan ni akan bertahan sampai akhir hayat.moga berkekalan la hendaknya ye.aminn..:)


to encik boyfiee tersayang, YUSMAN AZIMI YUSOFF



"In my wildest dreams, you always play the hero. In my darkest hour of night, you rescue me, you save my life."

Thanks sebab hadir dlm hidup saya.
Thanks sebab mencintai saya.
Thanks sebab menyayangi saya.
Thanks sebab menerima saya seadanya.
Thanks sebab sentiasa bersama saya.
Thanks untuk segala galanya.

.You are my sunshine in my life.


.ILYSM YUSMAN AZIMI.



till then.
bye!


p/s; rindu kat encik boyfiee.bila la kita nak jumpa kan?huuu.
p/s/s; esok ada test microb.wish me luck! :)


14 comments:

enyheartsdiamond said...

couple tu cute.. tp eny lg cute..teheee :)

.miss d'ieyna. said...

eny..

hehehe.u dgn mr khong mmg cute and shweet la.like to see both of u..:)

Anonymous said...

COUPLE2 TIDAK BAIK
BERGADUH YA.
JAGA CPLE BAIK2 YA.
KALO GADUH,SAYA AMBIL PAKWA ANDA YA.............

.miss d'ieyna. said...

anonymous..

hee.baiklah.saya akan jaga dia sebaik mungkin.
btw,thankz!

FlufFyda said...

iena!!!!akk juz nk tw, bp harubulan anniversary korg????sbbnya akk nak tw, rahsia...iena kna bgtw dlu then later akk bgtw sbb apa akk tnye...hehehe

Anonymous said...

Haha..

takot kna curi ek.. :P

.miss d'ieyna. said...

kak pidot,

anniversary iena dgn encik boyfiee mestila 22/4.nape kak?

.miss d'ieyna. said...

anonymous,

huhu.mesti la takut.cinta hati tu.

FlufFyda said...

SIYES????!!! same as me n my yayang la...22April...gosh!!!! :D

.miss d'ieyna. said...

kak pidot,

haa?biar betul?waa.x sangka la.
akak dah bape tahun dgn yayang?
mesti dah lama kan?

FlufFyda said...

haaa..mmg2 la x sgka kan...dah bp lama tu, biarla rahsia...hehe.. ;)tp bole la kita smbut sma2 anniversary kita ni nnt tahun2 lpas ni...wow!!! :D

.miss d'ieyna. said...

kak pidot,

haha.ni mesti lg lama dr ina kan?
wow! best2.bole kita sambut sekali ni.

eykameow said...

wahh giler besh. 4ys!? OMG!!!!! tahniah! t kawin jemput aww

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

ha'a.dah 4 tahun dah.
orite.klu ada jodoh nnt i jemput u..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...