April 30, 2010

.tergedik study last minit.

Quick update!




yes! sekarang ni aku tengah final exam.so,tahap ke'busy'an mmg maksimum gila.eye bag makin menjadi jadi kat mata akibat tido lambat sbb study last minit.pegi jawab exam dgn muka yang sgt pucat and mata pulak mcm baru bangun tido.pdahal dah lama bangun.nak cover study.huu.mmg dah jadi kewajipan benda ni akan jd kat aku bila exam.bilik dah mcm tongkang pecah.tak melambangkan seperti bilik seorang ank dara.haih.tak pe tak pe.habis exam aku gotong royong puas puas.


two more paper to go.last paper this monday.quality assurance and quality control (QAQC) and principles of microbiology.wish me luck! :)


okey,nak tido jap.ganti tido yang tak cukup semalam.nnt bangun nak sambung study utk 2 paper ni.


till then.
bubbye! :)


p/s: habis exam nnt,blogwalking akan berjalan seperti biasa.

2 comments:

enyheartsdiamond said...

goodluck 4 da next papers! eny tggl lagi 3 :))

.miss d'ieyna. said...

eny..

thankz dear..:)
gudluck to u too.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...