October 4, 2010

.Busy gila dan gila busy.

Hai semua!


Hakhakhak. Gua busy gila nak update blog blue blue baby blueeee ni. Tambah plak dengan malas. Pergh memang pakej lengkap gua habaq lu. Tapi lepas gua, di beri amaran dengan samseng kesayangan gua ni, gua update lah. Malas gua nak kecewakan dia. Kesayangan gua tu bai.


Sebenarnya, gua tak taw nak update apa nih. Gua lost gua tak de idea. Siyes tak de idea. Tapi gua belasah je update ni ar. Dah alang alang update, meh gua nak bgtaw korang semua. Korang minat nak edit gambar guna adobe photoshop? Tapi korang tau tak cm ne nak guna benda alah tu? Kalau tanya gua, sah sah gua memang tak taw. So, kalau korang nak belaja cm ne nak guna dan godek godek benda alah photoshop tu, korang klik SINI untuk taw rahsia macam mana nak terer dengan adobe photoshop. Yeah! Wajib klik.


Nah gua tempek gambar gua yang tak bape nak clear ni. Mana taw korang rindu ke. Hahaha. Malas nak interframe banyak sangat. Gua segan arh.

.Gambar gua memang tak clear. Tak cukup 'nur' kat situ.


Haa, kalau korang nak gua sambung wat review pasal blog yang wajib diterjah, korang kena cakap rindu kat gua dulu. Kalau tak cakap, gua letak pisau kat leher korang pastu gua tak nak update dah. Hakhakhak. Bole plak cenggitu kan?


Okay babai!



5 comments:

kata kila said...

tak cukup nur yg tak tahan tu.gelak2 akak baca..hahahahhahaa

tukang karut said...

pisau?tk nmpak moden la,pki la keta kebal,bru up 2date...

shi3la said...

okeh skang gua cakap gua windu samer lu..lu tak masuk blog gua siap lu wa letak pisau kat leher lu plak..ada brani???

hahaha..salam kenal..

cik lya said...

ahaha..so sweet of u dear :)

♥-- emieysandra --♥ said...

thanks informkn emiey..
emiey cri shoutbOx xjumpe, ehehe
~_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...