September 15, 2010

.Blog berubah lagi.

Hai semua!


Salam Aidilifitri.


Perasan tak?

Perasan tak?

Perasan tak?


Korang perasan tak yang blog aku dah berubah. Bosan la plak bila tengok blog pepel tu lama lama. Tu yang ubah baru. Sekarang ni blog aku dah kaler biruuuu. Blue blue baby blueeee . Penat taw aku nak godek segala coding coding html kat blog ni ar. Pastu nak buat header lagi. Aku guna adobe photoshop. Gigih ni suruh abang aku download adobe segala bagai tu demi blog blue blue baby blueeee ni . Aku pulak bukannya jenis terer guna adobe segala bagai ni. Susah kot. Takat photoscape tu tak de hal. Aku pun pegi la cari tutorial header transparent, gigih ni nak buat header guna adobe. Aku jumpa kat SINI pasal tutorial header tu. Try punya try jadi gak. Eksaited nokk edit blog sampai tdo kul 4.30 pagi sebab blog blue blue baby blueeee ni. Aku taw blog blue blue baby blueeee ni macam budak budak sikit compare dengan blog pepel kesayangan dulu.

.Ni la blog lama Cik Ieyna. Blog pepel kesayangan. Header pun matured sikit <----Pluffy yang cakap.


So, apa pendapat korang? Okey ke tak? Yang mana bagi korang lagi ok? Blog pepel kesayangan dulu ke or blog blue blue baby blueeee sekarang ni. Bagi pendapat yang membina sket tak payah nak mengcondemn je. Lepuk kang,


Okay babai!




24 comments:

tqa.awesome said...

this one look so sweet :D
like this color !!

kata kila said...

muahahahahha.cantikkk cantikkk.nanti boleh peraktis crop pic ye syg

I.Hazwani said...

TAK, TAK TAK, TAK PERASAN PON DA TUKA BLOG :P

eykameow said...

both okay kot. sebab iena pndai match color. and tak terlampau terang....sedap mata memandang blog ni lame2.. lepak lame2 pun best sbb ada lagu best. hehe semua nya best!

Sophie Al-yahya said...

baby blue ok what..

NuSaNa NoSa 91 said...

kaler pepel tu ok je.. w/pon terang, tp cntik~
kaler biru ni plak, lembut je.. sejuk klu masuk blog ni.. xde la nk mrh2.. ha3~~ ^_^

*ini komen percuma... bukn bodek2.. ^_^*

:: bubu :: said...

yeaayyy...like blue...ngeee
comel bebear...siap ade lolly... nk 1.. ^_~
ajar bubu wt template sendiri leh? plz..plz..

Fyka said...

comelnya kaler blue2 baby blue ni..

Farah said...

Blog comel :)
Biru cantik

enyheartsdiamond said...

blue bear lah tu? tehee..

nice header.. tolong buat header utk eny boleh? :D

Tqa said...

Purple tuh lawa, ceria. Y blue ni pulak tenang je, sejuk mata. konklusinya, 2-2 cantik! :)

cik lya said...

akak rase banner lame lagi ok!siyes!

BUDAK NAKAI said...

cantek:)

syazOne said...

header tu lawa...

syazOne said...

header tu lawa...

asfz lily said...

canteknya..baby blue my feveret colour too.. :)

Selamat Hari Raya Cik Ieyna :)

edisi raya asfz (part 3 - jum pergi umah pengantin)

asfz lily said...

canteknya..baby blue my feveret colour too.. :)

Selamat Hari Raya Cik Ieyna :)

edisi raya asfz (part 3 - jum pergi umah pengantin)

zuhanismohamed said...

yang ni cantik jugak..saya xpandai guna photoshop lah..mcm mane ni..hehe

Munira Muhiyddin said...

wah wah . belog ina dapat baju raya baru .
da cantek baby bluee
sejuk mata memandang :))

Myra Arshad (: said...

i love purple.
but i love ur new look. i mean new look blog. ehee.

blue nmpk soft. purple nmpk sweet :))

hudahazwani said...

salam..hye kaka...nice blogg..blog adk un berubah gak..ta tahu da na wat cmne y ley wat ati neyh puas..huhuhu...

hamzah ian said...

gua sorang je perasan.. har har har

Lovely Emy said...

kita suka warna biru, tenang je, hihihi 6.6

HaKim LeLaKi BiAsA said...

apa yer tajuk lagu kat blog tu??minat plak..:)

http://hakimlifeisastory.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...