November 21, 2010

.Bukan budak kecik lagi.Happy birthday!.

Hai semua!


Yeah, hari ni duapulohsatu haribulan sebelas tahun duaribusepuluh (21/11/2010). Tu maknanya, aku dah cukup umur dah. Yang ke bape? Yang ke 20 tahun. Bye bye belasan tahun dan hai hai puluhan tahun. Hihihi.


Meh aku nak buat ucapan skema sket kat blog aku nih.



First of all, mestilah aku bersyukur sebab dah 20 tahun aku masih mampu bernafas kat bumi ni. Bersyukur sangat. Thanks Ya Allah :')



Second, aku nak say thanks kat family aku yang sentiasa dengan aku time aku senang or susah. Sayang gila woh kat family aku. Kalau tak de diorang, tak denya aku kat sini. Mak, abah, bayi, bayin, bamok, kak ana, kak zura dan dia. Thanks semuanya :)



Third, aku nak say thanks kat kawan kawan aku. Kawan baik, kawan rapat, kawan tak rapat, kawan blog, kawan facebook dan semua kawan aku. Korang memang terbaik wok! Sebab korang sentiasa menceriakan hari hari aku. And thanks kat kawan kawan yang wish birthday aku kat facebook or mesej. Yeehaaa! Maceh maceh.



Tu jela yang ucapan skema aku sempena birthday aku ni haa. Birthday setahun sekali, so, kena la wat ucapan agak agak skema disitu yee. Birthday yang ke 20 ni, aku dapat hadiah dari parents aku. Bangun pagi terus mak aku kasi sambil cakap 'nah hadiah birthday'. Muka aku plak muka agak agak blur. Rasa terharu kot sebab ingat tak de hadiah, yela dah besar gedabak mana la orang nak bagi hadiahkan. :')


.Umur dah 20 tapi perangai macam budak budak.
.Usia hanya pada number je. Yang penting hati sentiasa muda remaja gitu.
.Acewaaaahhhhh :p



Okay babai!


7 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

ehh..?? sama besday ngan kwn keen la.. dh la dia pon umo 20.. kembar la korang~ hik3~ ^_^

kata kila said...

happy besday sayang.love you so much

dak eina said...

happy birthday ieyna!!!

loh baru 20thn ye....

DyaLizz Cupcakes said...

Happy belated birthday ;)

eykameow said...

hppy bufday ienaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

enyheartsdiamond said...

happy belated birthday sayanggg! lambatnya eny wish! huhuhuuu.. sebab 22 nov baru eny start on9 semula selepas 7 hari berhibernasi di kampung utk raya haji :')

i miss u!

xoxo

Munira Muhiyddin said...

nak wish juga walaupun dah Disember .
happy belated birthday November baby :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...