November 5, 2010

.Baru aku taw kenapa.

Hye semua!


Korang! Aku baru taw kenapa orang minat sangat dengan cite Korea. Hahaha. Aku bukannya tak minat cite Korea. Minat memang minat tapi aku tak dela up to date sangat dengan cite Korea ni. Tapi lately ni, aku rasa aku dah minat dengan sorang pelakon Korea dan aku rasa aku taw kenapa orang suka sangat tengok drama Korea.

Sebab


Sebab


Sebab


Sebab


Sebab


Sebab


JENG JENG JENG~~~



Pelakon Korea sangat comel dan hensem plus jalan cite drama Korea sangat menarik dan sweetkan ^_^


Hahaha. Tu jela sebab yang sempat aku pikir time aku duk tengok cite Korea nih. Ala, aku taw kalau korang tengok cite Korea pun mesti cakap 'alaa, hensemnya hero dia','ala, comelnya heroin dia'.'sweetnya diorang ni. nak juga jadi macam ni'. Kan kan, mesti korang ada bermonolog dalaman sambil sambil duk tengok cite Korea sambil duk peluk peluk bantal or tedy bear pastu berangan sendiri tambah tambah lagi yang perempuan. Kan?!! Hahaha. Konfirm ada punya. Aku berani potong kuku tangan aku ni haa.


Okeyh, secara jujur dengan rendah dirinya sambil tangan tu ala ala nak nyanyi lagu nasyid tu, aku nak bgtaw yang aku baru je layan cite Boys Over Flowers tu. Pergh. serius weyh aku baru je layan cite tu last week. Cite tu zaman 2009 punya, tapi 2010 aku baru nak layan. Sebelum ni, kawan kawan aku ada bgtaw yang cite BOF ni memang best tahap gaban. Tapi aku ni tak hirau pun. Dengar sebelah telinga pun tak nak. Memang aku tak layan lah BOF tu. Apa ada dengan BOF tu sampai duk gila gila sangat, haa macam tu la aku pikir. Punya tak nak layan BOF. Tapi last week, aku bole layan lak lepas aku tengok Playful Kiss. Aku tengok Playful Kiss tu sebab hero dia hensem sangat. Sape hero dia? Sape hero dia? Mestilah hero dia yang hensem bergaya mutu keunggulan.

Kim Hyun Joong


.Aku memang dah suka kat dia ni haa.


Gila cair aku lepas tengok cite tu. Aku duk usha hero dia je. Asal tah hensem sangat. Dah habis Playful Kiss baru aku teringat yang Hyun Joong ni ada berlakon dalam BOF. So, dengan gaya terkocoh kacah ibarat tak de hari esok, aku pun stay up tak tido malam sebab nak tengok BOF. Woah! Aku mengaku cite BOF best la. Sangat sangat best. Kiranya tak rugi aku tak tido malam sebab BOF ni haa. Rasa macam menyesal la plak sebab baru taw kewujudan Hyun Joong yang hensem tu dalam BOF. -_-' Dah habis Playful Kiss, BOF apa semua, aku gigih nak tengok We Got Married season 1 sebab Hyun Joong pun take part dalam rancangan tu. Sebab Hyun Joong je aku gigih mencari. Memang sah aku dah fall in love dengan Kim Hyun Joong ni

.3 cite ni jela yang aku tengok ulang kali. ada la lebih kurang 10 kali.


Kalau korang memang jadi friend kat fb aku, mesti korang akan perasan profile picture fb aku gambar sape. Mestilah gambar hero kesayangan aku, Kim Hyun Joong tu haa. Kawan kawan aku cakap memang sah aku dah minat tahap gaban dengan Hyun Joong tu sebab seumur hidup aku, seminat minat aku dekat orang, aku tak penah nak letak gambar orang lain selain dari gambar aku sendiri kat profile pic tu. Ni bila aku dah letak gambar Hyun Joong mestilah kawan kawan aku pelik. Aku sendiri pun pelik. Hahaha. Korang try la search nama Iena Arshad kat fb tu. Tengok gambar apa yang keluar :p


Okay babai!

11 comments:

faryzh said...

faryzh layan je sume citer.hehehehe...

NuSaNa NoSa 91 said...

walaweyhhh~ keen pon minat encik kim hyun joong tu.. tp sedey la watak dia kt dlm bof.. huk3~ T______T

Trah Wann said...

Teheeee ;D Sepp sepp sep ! Trah pun agak layan jugak cerita BOF ni ,btw, semua hero korea memang handsome2 belaka !

kadang2 tu tengok drama korea bukannya nak tumpu jalan cerita , tapi tumpu dekat hero dia jee , hee ;P

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

suka muvi korea~

tp tak update la sal muvi2.
copy org jep~


btw..

do folow me yeah?

http://owlkieranaa.blogspot.com

tq~

nuR izyan said...

kite pon mnt korea gak..he3..
mmg sume comel&ensem..he3..
try tgk u r beautiful plak..:)

Munira Muhiyddin said...

ina tak aci ouh . dah tgk Playful kiss dulu . grrr . hehe .
moon nak settlekan Final exam baru tgk la :)

*baru tgk BOF yunk ?? best kan kan kan . tgklah BF sape berlakon . acewah perasan T_T

/Dayah//Nurul/ said...

bof dah lama berlalu. aku minat dlu pom sbb tepemgaruh layan crita comel tu

kata kila said...

suke bgi dengki kakak kan.mentang2 kakak tak boleh tgk muvi korea dah.(bz)

anisa said...

Although I don't understand clearly what U write, but I know what U meAN.I LOVE KIM HYUN JOONG too...

anisa said...

Em... although I don't understand clearly what U write, but I know what U mean. I LOVE KIM HYUN JOONG too... :)

anisa said...

Em... although I don't understand clearly what U write, but I know what U mean. I LOVE KIM HYUN JOONG too... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...