November 16, 2010

.Setahun 6 hari.

Hai semua!



Hari ni, genap la umur blog aku setahun 6 hari. Tak sangka dah setahun lebih aku duk berblogging ni. Rasa macam baru je. Pejam celik pejam celik dah setahun. Dah besar dah blog Cik Ieyna bersuara ni. Thanks kat korang yang sentiasa wat blog aku ni sentiasa 'hidup'. Hehehe. Sebenarnya, anniversary blog aku ni 10/11/2010. Tapi time anniversary tu aku busy dengan final exam. So, terpaksa extend jap niat nak update blog.


.its 1 year bebeh 1 year :)


Dan semalam, aku dah setel dengan final exam. So, secara tak rasminya aku dah habis belaja. Dah habis diploma dah. Woh! Tahniah kat diri sendiri. 5 sem aku mampu bertahan. Terasa bangga dengan pencapaian diri sendiri :) Walaupun ada orang cakap, alah diploma senang je apedehal. Cuba korang pegi amik diploma dulu tengok senang ke tak. Time tu la korang nak rasa stress, tension apa semua. Trust me. Try dulu rasa, baru bole judge senang ke tak diploma tu.


Sekarang dah start cuti sebulan lebih. So, aku akan try untuk aktif berblog balik. Nanti aku pi terjah blog sorang sorang cuma lambat atau cepat je. Heee :D



Okay babai



p/s: Mama cakap, dah habis diploma dah bole ajak bf datang umah. Kenalkan dekat family. Hehehehe

3 comments:

kata kila said...

ecewaahhh.congrats sayang. huyooo, bawak bf jumpa family.sapa bf tu:P

farah pearce said...

yeayy ! se tahun ! haha tahniah . lepasni praktikal kat mane ? :)

cik lya said...

congrates..wahh..sape yang bertuah tu dapat jupe family ???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...