April 26, 2011

.Video menangis mangsa buli yang sangat comel.

Sesiapa yang baca blog aku dari dulu memang tahu yang aku tak de adik. Bila tak de adik, jangan anggap aku tak de perasaan kat budak budak cinonet tu. Aku bole je jon venture dengan budak budak cinonet hok comel comel belako nih. Join venture yang aku maksudkan kat sini adalah join venture antara pembuli (suka menyakat) dengan mangsa buli (suka menangis)


Pembuli yang memang tak comel dah dengan mangsa buli yang berganda ganda comel dari pembuli. Mata budak tu (mangsa buli) bersinar lah dah la bolat.


Ni ah mangsa buli. Bulu mata dia lentik kalah bulu mata pelsu RCW oi. Tak payah pakai mascara memang dah melentik original punya. Mata memang bulat habis. Muka memang licin habis biasalah kulit baby memang sesuci lebaran lagi.


Budak mangsa buli hok mata bolat hok bulu mata melentik sampai langit ke 7 kalah RCW.
Nama penuh: FIZZ RIFQIE AMZHAR bin FARID (panjang gila nama -___-)
Nama glemer: panggil FIZZ je
Umur: tak sampai setahun mungkin dalam 7 or 8 bulan cenggitu
Anak ke: 2 hujung tahun ni bakal dapat adik lagi (hebak sungguh)
Hobi: hisap puting kaler hijau sambil gentel gentel bantal bulan sabit yg busuk.


Sila lah lihat video mangsa yang kena buli sampai menangis. Alololo tomey ah bila dia cebik mulut cm tu. Kehkehkeh.




Hampa duk tengok video ni tak payah la nak cakap aku kejam ke apa. Aku menyakat budak budak paling koman kasik nangis ja. Tak da la nak pi belasah budak budak sampai patah riuk badan budak tu. Gila apa?


**Ini entry lama terperap lama dalam draft. Dah basi dah. Tapi kira apa aku tetap nak publish juga.


Ok bai

3 comments:

Tqa said...

Comeynye! Geram nak gigit pipi dia. hehe

Tqa said...

Comeynye! Geram nak gigit pipi dia. hehe

Tqa said...

Comeynye! Geram nak gigit pipi dia. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...