May 4, 2010

.yes! i need vacation pleaseee.

Klung klang klung kleng.

semalam dah habis exam.fuh.terasa nikmat gila bila semua paper exam dah setel.sekarang ni just kena doa dan tawakal banyak banyak la bg dapat result ok kan.:)


and yeap! sudah semestinya cuti semester dah start pun dik noon ooi.cuti nak dekat dua bulan tuu.waa.lama gila kot.serius tak tahu nak buat apa.tapi yang wajib aku buat,mestila aku akan mengqadakan segala tido tido yang tak cukup sebab study.ceit.bajet mcm pelajar cemerlang.haha.

so,sekarang ni aku sedang plan benda apa yang aku bole buat time cuti ni.
-baca novel (banyak lagi novel yang tak baca lagi.ada 8 novel)
-shopping
-tengok wayang
-jalan jalan
-online

tu jela kot yang aku bole buat sempena nak habiskan cuti sem ni.makan,tido tu benda wajib la kan.so,tak kira.tapi aktiviti num 2,3 ngan 4 hanya bole dibuat time hujung bulan je.sbb time tu baru duit masyuuukkkk.hahaha.

tapi kan,sekarang ni aku teringin nak g holiday ngan family aku and semua abg abg aku kena ada la.diorg wajib ikut.baru best.tapi angan angan jela.dah semua pakat keja.mana ada cuti.haih!


.wuu.bestnya tempat ni kalau buat honeymoon.hahaha.


oh,sebelum lupa.aku akan selalu online blog ni.and aku akan selalu blogwalking blog korang.jaga jaga! hahahaha

till then.
bubbye!



p/s; nnt nak g usha spa spa yang best kat melaka nih.hehehe.



2 comments:

Chaon Cornerz said...

kan best kalo hari2 dapat g melancong.. hehhe..

.miss d'ieyna. said...

chaon.

taw x pe.tp makesure duit kena masyukk la.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...