February 1, 2011

.Kejora dan Bintang.

Tiap tiap hari pukul 6.30 petang buka channel astro ria. Wajib buka. Sebab nak layan sinetron Kejora dan Bintang.


Aku bukan peminat setia sinetron indon. Tapi bila aku tengok iklan Kejora dan Bintang ni rasa macam best pulak. Terus melekat dan terlekat. Last sinetron indon yang aku tengok dan follow cite Benci Bilang Cinta.


Cite Kejora dan Bintang ni bole tahan la. Hero Baim Wong yang sekarang ni makin famous amous kat Malaysia. Heroin pulak Alyssa Soebandono yang comel comel gitu. Tapi macam besa, jalan cite sinetron indon ni memang sama je memanjang. Stereotype. Mesti ada kaya, miskin, syarikat bankrup pastu rebut heroin and hero. Heroin wajib kaki nangis.


Lagu kat blog aku ni lagu dari cite tu la. Rasa cam best je. Terus letak bole feeling feeling. Kekekeke. Sapa sapa yang agak bosan time petang tu agak agak bole tengok cite ni. Konon konon nak isi masa terluang. Terluang la sangat.


Lagi satu, between sinetron indon dekat astro dengan tv3, aku prefer tengok yang astro sebab kat tv3 banyak sangat iklan. Cite pendek, iklan punya panjang. Gila tak best.


Ok bai!

3 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

yup2,
lyn gak cter nie jrg2, bley thn gak kn cter dye. ^^,

irahehe said...

ina! citer nie macam citer korea! shining inheritance. cume beza dia adik perempuan tu laki lam citer korea.

hahahaha. korea=indon. sejibik. XDDD

Nanadd said...

best gila cerita ni <3 Hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...