September 5, 2010

.Betul ke lelaki tak reti manage masa?.

Hai semua!


Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa :)


Kepada semua jejaka jejaka tampan dan lagi kacak bergaya. Aku ada benda nak tanya ni.


Betul ke lelaki tak reti nak manage masa?
Betul ke jejaka jejaka sekalian?

Betul ke? Betul ke? Betul ke?


Aku tanya soalan ni sebab aku nak taw la. Aku ada 3 orang abang tapi macam macam perangai yang aku tengok. Apa kata sang jejaka tampan jawab soalan aku kat atas ni. Dan sang gadis comel bolelah bagi pandangan juga. :)


Okay babai!

14 comments:

Zaer!! said...

Eh cik ieyna..Depents la..sesetengah 2 lelaki ni ada yang xambil kisah tentang masa.Tapi lelaki ni tepat pada masa..Lelaki ni xpayah manage masa kot,suke ati nak buat ape2..hehe

fara said...

yes betul.. kalao kerja nak jer mereka wat last minute..

kalo sembahyang hujung waktu baru buat..
kalau shopping time sesak2 baru nak..

kesimpulannya mereka memang tak reti...

HonEyBuNNy said...

Ya..kadang2 ada stgh lelaki yg xtau mange masa dan suka habiskn masa...tp xsemua cm tu...banyak juga yg manfaatkan masa..;-)

diana said...

akak lak,suami yang pandai manage
masa..akak main bedal je..!
hehe

kata kila said...

errr.. kakak tak tahu nak cakap apa :|

Propito,com said...

tngk kepada orang la, tak semestinya laki je yang tak pandai manage masa... hehe...
kena pandai buat jadual

mr kay said...

depend pada orang.

tak semestinya ikut jantina.

Trah Wann said...

hmmmm . kebanyakan lelaki mmg ta pndai nak urus masa tapi tak semue lahh .

some lelaki tuh mmg ad yg betul2 urus masa diorang . tapi tulahh lelaki ni selalu gopoh nak buat itu ini . kdg2 tu main redah je . huhu .

pendapat saje oke ^^

HaNTwO said...

hantwo pandai urus masa....lalalala xsume laki cmtu...memang byk yang xreti urus masa...tapi hantwo lain...tersangat2 pandai urus masa..maklumla lelaki idaman afrika..heheh

Fyzal said...

:) bukan semua. some men are damn good at managing time - i consider myself the "moderate" one. hehehe.

great men like Tun M is the best example of men who is the best at managing time. Rich people like Bill Gates and Warren Buffet are damn good in managing their time.

So generalization that men are poor at managing time is not applied. :)

Sophie Al-yahya said...

susah nak jawab tu.sebab depends jugak.ade laki pandai manage masa.ada jua yg tak pandai.jadi x adil kalau kata lelaki x pandai manage masa.

*samelah kite ade 3 abang jugak..*

RAWSHADE said...

saya ada 2 abg.. dlm masa yg sama saya pun abg kpd adik2 sy.. so adik2 sy ada 3 abg.. mmg diorg respek kami ber-3 sentiasa jaga masa.. so... jawapannya.. x kira la laki ke pompuan ke kalo dah x blaja manage masa dia tetap x kan blh manage masa.. (org pompuan pun bnyk abis masa depan cermin utk make-up..suami tggu lama dah dlm kereta..) gurau jer...huhu

black_mel said...

wah...comelnya kucen...geram...

enyheartsdiamond said...

lelaki mana reti nak plan2 ni.. huhuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...