September 9, 2010

.Jangan lucah sangat bole tak?.

Hai semua!


Korang hari ni last puasa kan? Esok dah raya kan? Yeay yeay esok raya! Suka la tu dapat raya. Mesti korang busy kan arini duk kemas umah masak ketupat lemang rendang apa semua tu. Aku pun busy gak. Dalam duk busy aku ni pun sempat gak nak online, sempat gak layan blog. Kekeke :)


Semalam aku duk usha usha la dashboard blogger tu kan. Then, aku ternampak sesuatu yang baru.


Aku penah dengar pasal Stats tu dari blog blog lain. Tapi ni aku baru perasan ada kat blog aku. So, aku pun klik la sebab nak siasat punya pasal.

Rupa rupanya stats tu lebih kurang macam overview analytics kat blog kita. Ala, lebih kurang macam kat nuffnang tu. Sape yang datang blog kita, dari mana, post apa yang banyak mendapat sambutan, bape orang yang view apa semua tu la.


Then aku scroll lagi sebab nak siasat kan. Scroll scroll scroll sampai la kat tempat keyword. Pergh, terperanjat aku bila tengok dua keyword ni.

-abang stim ni.. slow2 ea.(Apa yang stim stim ni? Ingat ikan siakap masak stim ke hape?!!)

-gambar lucah.(.Gambar lucah apa la yang kau cari ni? Siap nak melucah segala bagai. Haduyaii.)



Pastu, aku pun try juga check kat nuffnang kan. Tengok tengok sama juga. Aiyooookk~~ Apa la yang orang tu nak sampai taip keyword macam tu.


.Kat nuffnang pun sama juga.
-abang stim ni.. slow2 ea
-gambar lucah
-gay melayu vs mat salleh


Sebelum ni aku check gak keyword keyword ni kan. Tapi semuanya ok je. Ni baru terjumpa yang extraordinary sket. Apa la yang kau nak kan sampai pegi taip keyword benda alah macam tu. Haiyoo. Tak senonoh nokk. Setahu aku tak de la plak aku tulis pasal stim stim ni. Ikan siakap masak stim lagi la nan adooo. Gambar lucah lagi la weii. Tak de nya aku nak letak bagai dalam blog ni ar. Gilo ke apo? Haa, yang gay melayu vs mat salleh tu tak de nya aku nak wat review gay bagai ni. Tak de keja arh nak wat review pasal gay melayu vs mat salleh ni. =_='


Dalam duk bulan bulan puasa ni, ada juga yang cari keyword tak senonoh macam tu. Haiyoo~~ Dah sangap sangat ke wei? Mentang mentang dah nak dekat raya ni terus je cari benda benda macam tu. Tak bole blah betul la. Nak tergelak pun ada bila baca keyword yang macam tu taw. Hahaha. Sudah sudah la tu, bawak bawak bertaubat. Otak tu tak yah la ke laut sangat ea. Jangan duk blue sangat wei. Tak berkat!


Eh, btw Selamat Hari Raya. Aku nak minta maaf kat korang mana taw korang terasa dengan aku ke sepanjang duk berblog ni kan. So, maaf la ea. Semua tu tanpa disedari. Hope korang enjoy time raya ni :)


.Selamat Hari Raya dari Ieyna dan Pluffy dan Boboy :)



Okay babai!

20 comments:

kata kila said...

ewww pengotor sapa taip tu ekekeke

selamat hari raya sayang

apik pehe said...

selamat hari raya..

eykameow said...

ohh dah ada mcm ni ea kat blogger. huhu tenkiu 4 da info iena! aiyarr..spelah yg suka search mcm tu kan? pls lahh! tak kuasa lah nak layan. nk raya!! iena! slmt hari raya!!!!!

Myra Arshad (: said...

ishk2. manusia2, hehe. saba jer la !

selmat hari raya ieynaa! :)

Ir-Shah said...

kelakar pn ada...heheheh

najihah sahami said...

haha..mish pon baru pasan mnde alah ni...thnx cz bgtau iena!!

/Dayah//Nurul/ said...

hepi eidul fitri. selamat hari raya boboy :p

enyheartsdiamond said...

selamat hari rayaaa.. maaf zahir dan batin..

muahsss!

paan said...

ko ni kira blog yg bertuah la..huhu.

selamat hari raya..ikhlas di petang raya ke-4

I.Hazwani said...

wani pon dpt jgk keyword agak lucah iaitu "cerita 18 tahun ke atas" gara-gara entry ini INI BUKAN CERITA 18 TAHUN KE ATAS

Selain itu juga (cewah) diorg suka cari cerita pasal raba-raba sbb entry spotcheck kt sklh wani. Otak Melayu mmg lerrr...

.miss d'ieyna. said...

kata kila..

mmg pengotor pun. seamat hari raya juga! :)

.miss d'ieyna. said...

apik pehe.

selamat hari raya.

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

taw x pe eyka. lucah kot. haish! mls nak lyn. selamat hari raya juga eyka! :)

.miss d'ieyna. said...

Myra..

selamat hari raya :)

.miss d'ieyna. said...

ir shah..

haha. taw x pe

.miss d'ieyna. said...

najihah.

welcome dear :)

.miss d'ieyna. said...

dayah.

haha. selamat hari raya.

.miss d'ieyna. said...

eny.

selamat hari raya. maaf zahir batin. mmmuah!

.miss d'ieyna. said...

paan..


bertuah la sgt...

.miss d'ieyna. said...

I.hazwani..

hahaa. besa la tu. semua nak cari yang panas je.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...