February 6, 2010

.5 benda yang wajib dibuat bila dating.

ada x sape2 yang x taw dating tu apa?klu ada sape yg x taw apa itu dating,bole cek kat dlm kamus oxford bi-bm halaman 756.ngihaha.dating tu bila jumpa dah jnji nak jmpa dgn sumone.dgn bf ke.kawan ke.tapi selalunya dgn bf.


sekarang nih,aku nak cite 5 benda yang aku selalu buat bila aku dating





.lets chekidout.

1. tengok wayang
yang ni ramai je couple-couple kat luar sana buatkan?asal dating je tengok wayang.asal tengok wayang je dating.kan3?aku selalu tengok wayang dgn cinta hati aku.tengok la cite pape pun.janji tengok wayang.sbb aku bknnya org yg selalu nak kuar tgok wayang.bila dating ni je baru bole tengok.port aku selalu tgok wayang kat times square ngn dataran pahlawan.sbb tmpat dia besh!

2. makan-makan dan makan-makan lagi
part feberet aku.aku mmg suka makan.so,bila aku dating je x sah klu x makan.mesti kena mkn.pegi sana makan.pegi sini makan.cm ne bdn x tembambambam.aku rasa duit aku banyak habis kat part mkn je kot.sbb sikit-sikit je aku nak makan.dah la nak makan x nak yang murah-murah.nak yang mahal-mahal.nak yang loaded-loaded harga nak meletup bagai.last-last balik dating nampak lew aku kurus sket hilang 5 gram sbb makan megi je.duit dah habis sbb makan time dating..T________T


3. online
semua mmg dah taw yang aku x bole idup kalau x bole online walaupun sehari.mulalah aku nak gelabah beruk bagai.mulalah perut aku nak menggelodak mcm ada blander kat dlm nih.mulalah aku pikir pasal cafe world kesayangan aku tuh.makanan dah masak ke.blog kesayangan ni cm ne.pikir mcm-mcm oo.nasib baik la cinta hati aku itu faham,so dia bawak kan laptop kesygn dia utk kasi pinjam same aku.aku mls nak usung-usung laptop aku nih.lgpun laptop aku nak lingkup dah.malu nak bawak.tggu cinta hati aku bg laptop sony vaio kat aku baru aku usung laptop aku kiri kanan atas bawah.even aku online sambil dating tapi aku online kejap je.cek apa yang ptut.x dela aku online sampai 4 5 jam lama bapak cm tu.gila ke hapa.baik x yh dating.


4. jalan-jalan
aku mmg suka jln-jln bila dating.kdg-kdg tu jln menonong je x pandang kiri kanan sampai cinta hati aku tinggal kat belakang.aku selalu jln-jln kat shopping complex je.zaman p ramlee dulu jln-jln kat zoo negara sambil nyanyi-nyanyi kan.dlm cte masam-masam manis.haha.skrg nih up sket.x main dah zoo negara.shopping complex plak.*x sedar diri langsung aku nih*.aku selalu jln-jln jela sampai penat sampai kaki aku ni lenguh.kaki aku ni problem sket.x bole jln-jln lama sgt.kang mula nak lenguh effect sbb jatuh main skipping tyme form 5.T____T.


5. tangkap gambar

bohong la kalau couple-couple yang dating ni x tangkap gambar dgn bf/gf beliau kan?mesti ada tangkap gmbr.senyum-senyum pose-pose manja gitu.buat muka comel mcm aku.ngihaha.konfirm semua penah.nak masuk wayang tgkap gmbr.nak makan-mkn tgkp gmbr.nak jln-jln tgkp gmbar.semuanya klu bole nk tgkap gmbar dgn cinta hati masing-masing.ala.aku pun cm tu gak.bukan sng nak dating-dating bagai nih.bila sekali jmpa mula la nak tgkap gmbar bagai,upload kat fb,ms,friendster,siap main tag-tag lagi.u tag i.i tag u.haha.aku la tu.yg best skali bila edit pic dgn cinta hati.mcm2 effect nak bubuh kat pic tu.mcm2 kata puitis jiwang karat tangkap leleh nak letak kat pic tu kan.haha.aku taw sbb aku selalu buat.ngihaha.


itu jela 5 benda yang aku selalu buat bila dating.benda wajib yang akan buat.
korang plak selalu buat apa bila dating?.sharing is caring kan.ngihaha.


okey,nak mandi dulu.dah busuk nih.bubye.taking care.
enjoy ur weekend.dun be nuty..:)



6 comments:

zulhilmi bdk blur said...

untuk orang ad awek xpe la...
huhu

AnysAmyra said...

ahah.
saya tak pernah dating.
kehkehkeh.

ms.whatever said...

pe ko wat lbih kurang je dgn aku... hehe... tpi aku x online la time dating... tpi aku slalu jln2 kt pantai, dekat taman... romantik gtuh...

.miss d'ieyna. said...

zulhilmi..

ala.nnt mesti ada gf jga kan?

.miss d'ieyna. said...

anysamyra..

haha.x pe.x yh dating.dating ngn kwn2 jek.

.miss d'ieyna. said...

ms whatever.

haha.aku ada online tyme dating.
lg pun kat kl x de pantai nk pegi.
ada pun pantai dalam jela.
haha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...