February 27, 2010

.oh damn! suami dan anak anak sudah terabai.

Awchak! Awchak! Awchak!

yeeehaaa.dah lama aku x update blog kesayangan nih.
biasalah,akukan wanita bekerjaya.sibuk dgn urusan rumah tangga dgn kerja.*ayat x bole blah.riak gila!*


hohoho.tidak tidak! aku bukannya ada kerjaya lagi.belaja pun still merangkak lagi.bila tah nak belaja kasi laju laju.ini lambat je.huhuhu.
sebenarnya,aku agak busy dgn study mudy,lab report yg mcm bukit bendera,test yang memanggil manggil nama aku *nama aku sedap sgt sbb tu kena panggil.fofular kan.haha!*


penat la bila study ni.asik asik study je.pastu buat lab.then wat lab report.hoih,penat taw.ingat tak penat.tambah tambah lagi bila ada lab 24 jam.tiap 3 jam amik sample.amik sample.amik sample dan amik sample.fuh! sungguh memenatkan.azab jadi budak bio mmg cam tu kan.kena tggu punya lama.ada org ckp nak jadi bdk bio kena sabar banyak banyak sbb bio susah sket.nak kena buat lab la.tggu result berjanggut janggut la.okey,itu mmg betul.so,kepada adik adik lepasan spm yg bercadang nak sambung study amik bio,make sure adik adik semua bersabar ye.kang kalau x bersabar susah plak kang nak amik bio.*budget mcm aku dah pro dalam bio bagai nih padahal aku bukannya penyabar.haha!*


aku terpikir lew kan.kalau study dah busy mcm ni.nnt bila dah kawen mcm mana plak?haih.maunya suami dgn anak anak aku terabai.tak de masa nak layan diorg.kesian plak kat diorg.kang x pasal pasal suami aku cari lain.huh! minta simpang la.x nak aku.x sanggup makk nak jadi hot widowed.hohoho.


nah! aku taw korang rindu kan budak tembams dan perasantan ni.so,aku bagi korang tgok pic ni,jadi pengubat rindu kan.jangan korang santau kan sudah*hahaha.konon aku budget aku hot la.perasan!*


.kedua dua gambar diatas jelas menunjukkan ada eye bag kat mata aku.bukti yang mmg aku busy and stay up utk siapkan keja keja yang terbengkalai.sila percaya!.



apala yang aku nak merapu raban kat sini lagi.otak dah jammed sbb tadi hentuk hentak kepala kat dinding bagi ok sket dari sawan yang menyerang dari semalam.haih.kesian aku kan.*sila bersimpati.*


okeyh.malas nak merapu raban lagi.aku stop dulu sambil melayan alunan lagu kecorong dalam perut nih.hohoho.


bubbye semua.taking care.


p/s; Salam Maulidur Rasul..:)


p/s2; sory sbb x sempat nak blogwalking.busy dgn study.

8 comments:

cik eykameow :) said...

nxtym gi blog kiter lak ea... :) xper2 study 1st:)

.miss d'ieyna. said...

eykameow.

i selalu pegi blog u la dear.
hehe.:)

yuyuEyuliAnayusOf said...

pic 2 mmg hot hot :)

Anonymous said...

ahaha.. taw tkot cari len :P

.miss d'ieyna. said...

yuyue.

haha.hot lew sgt.
selenga je tgok.

.miss d'ieyna. said...

anonymous..

haha.msti lew tkut.

zulhilmi bdk blur said...

same la kte..
hmmm...

.miss d'ieyna. said...

zulhilmi..

kan kan kan?msti kita bz.huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...