January 4, 2011

.Bila bosan.

Hye semua!


Hari ni hari bosan aku. Kat tempat praktikal tak de keja yang nak buat. Supervisor pun lepak sama. Sumpah aku sangat bosan. Duduk saje pandang kiri kanan atas bawah menguap tak habis habis. Sampai aku hampir gila. Sikit je lagi nyaris meroyan mungkin. -_-'


Usha usha yahoo messenger tengok sape yang online. Konon konon nak bagi hilang bosan. Konon jee. Tapi malang, semua yang online tu tak berapa nak berkenan. Tunggu dia online punya la lama sampai aku menguap nak dekat 10 kali dengan mata berair. Nampak dia online senyum melebar sampai telinga. Yes! Masanya sudah tiba. Jom kita berwebcam.


.Dia tak taw aku dah mula print screen webcam ni.

.Time ni dia dah start taw aku nak print screen. Duduk statik tak sangka. Ye dak?

.Dia cakap nak buat peace punya la penat.

.Muka aku cam bodo. Dia cakap muka dia time ni nampak kurus. Okay fine aku admit dia nampak kurus.

.Yang Kila Iena tu aku yang request. Konon konon nak feel macam fandesign yang Krissy and Ericka buat. Tapi yang ni bagi aku lebih bermakna :')


Macam macam gaya yang aku dengan dia buat sebenarnya sampai kitorang balik. Tapi malas nak print screen banyak banyak. Laptop hang memanjang. -_-'. Nak ganti laptop baru mungkin? Heh. Berangan bole.


Entry ni tak de ape pun sebenarnya. Cuma entry merapu dan bosan semata mata. Konon nak mengisi masa yang sangat lapang. Konon je.


Ok bai!


p/s: Bangga dapat berwebcam dengan Park Shin Hye versi Malaysia. Kau hado? Bhahaha!

8 comments:

cik lya said...

uik.mcm knl je.sape ek???

Cik Bucken said...

hahaha..mmg xde keje~XD xcomel pekerjaan printscreen nih..hohoho

p/s: slalu wat cmni time org tu mnguap n xsedar die tgh korek idong.cpt2 tkn button..hahaha

kata kila said...

hoi PSH tu jangan lah cakap,maluuuuuu dowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.hahaha

MiSzy DiaN said...

amboi..
sukanya dia berYM..
ada tag utk kamu lah syg..

http://miszydian.blogspot.com/2011/01/giveaway-awak-busuk.html


^.^

usop said...

ada kemudahan digunakan.... baru ler betul, hehehehe.... bijak2 ym webcam percuma aja... hehehehe

niesz said...

hehe..simpn lagi webcam ek..

aidalicious said...

yeye,aida suke park shin hye versi malaysia ituh.hehe

eykameow said...

wooooo kurus nya kila dlm webcam .gojesss . iena cute! hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...