January 18, 2011

.Profile facebook yang baru sangat tak best and tak lawa.

Online facebook tengok home. Ada tanda tanda amaran konon facebook nak tukar new profile. Tapi abaikan dulu. Tak pandang sebelah mata. Buat buat tak taw dulu. Lama sket bru buka profile. Tup tup memang betul facebook dah tukar ke profile baru secara AUTOMATIK. Wadehel?

.AUTOMATIK tukar profile baru. Macam gampang.


Apesal facebook ni nak main paksa paksa tukar profile baru ni? Tak syiok ar nak profile baru. Dah macam hape je aku tengok. Tak kemas and tak de privacy langsung! Ramai gak aku tengok yang emo emo kat facebook cakap tak suka profile baru facebook tu haa. Aku pun tak suka gak. Tapi layankan ajela. Dah si Mark nak buat macam tu kan.



Konon konon dengar cite pasal facebook nak tutup 15 March ni. Tapi ape jadah nak tutup facebook dah kalau semua profile tukar ke profile baru? Aku rasa tak de nya si Mark tu nak tutup facebook. Drama je tuu. Tapi kalaulah betul facebook tutup moh le kita layan blog dengan twitter. Bajet macam aku ada twitter padahal tak de pun. Heh! -__-'

.Profile lama lagi best kot.



Ok bai

8 comments:

niesz said...

ha a..niesz x pkai pon yg br tu..niesz setia pd yg lame..ehe..

PinQib said...

kecewa kot
camne eh nak jadi ori balik??
PS|Seriously, I want to…|

MiSzy DiaN said...

yaaa sokong..lagi suka profile lama..huhu..

btw..
cantik blog nie..suka header awk..
^.^

zeera said...

taw xpe !
geram gilerrrr

kata kila said...

betol2 nak fb lame.wuuuuuuuuuuuuu

Tqa said...

Setuju! Buruk gle profile baru fb. Xsuka! :(

ayanuts said...

btl2...mcm pelik tgk profile yg baru ni..

Nanadd said...

bingit je kan tiba tiba jee tukar Haihh buruk kan yang baru ni ? berterabur semua -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...