December 18, 2009

.bila aku sudah gila,semua benda aku nak.

dah lama rasa x update blog ni.*ceh,padahal bru bape ari jek*.
ok la.ari rabu lepas aku pegi dataran pahlawan(dp) ngn kak ana.kak ana tuh my future sis in law.awek my 3rd bro.mmg dah lama aku plan nak g dp.tp dah x de sape sudi bwk aku.nak naik bas mls.nak drive knfirm2 la x lepas kan.takat alor gajah pun dah sekat.ni kan plak melaka.berangan jela kau ina.huhuhu.
so,aku ngn kak ana tgok wyg.cite ape?mestilah cite new moon!*pergh.bapak kecoh kau ni ina.org lain semua dah tgok.kau je lmbat*

.cte yg mmbuatkan aku touching tahap gaban.

nak wat cm ne aku kan kolot sket.suka tgok cte last2 mnit.hahaha.x pe.aku x ksah.jnji aku dpt tgok gak.better late than never.wakaka.
new moon nih mmg superb lah.siyes oo aku touching tgok cte nih.tp x ngis lagi ok.ingt aku cengeng sgt ke smpai nak nangis.just touching jek.not crying ok.
tyme tgok cte nih baru aku taw nape lah ramai sgt girl2 yg mnat kat jacob.sbb dlm cte tuh dia suka tayang body dia.ketul2 kot.six pack.patotlah mnjadi kegilaan ramai girl2 kat luar sana.plus,dlm cte nih jacob kemas sket.dia potong rambut.caring kat bella plak tuh.mmg ptot la ramai yg gila.tp aku x gila kat dia.
aku gila kat edward cullen.my hot vampire.hahahaha.
dlm cte nih edward romantik ooh dgn bella.even,tindakan dia tggalkan bella agak kejam.tp dia romantik dan setia.ingt senang nak dpt laki cm tuh?ok,aku dah dpt.cukup sorg.x nk yg lain.
edward mmg bikin aku cair oo.mcm ais kiub yg letak kat temperature bilik.haiyo.touching dgn keromantikan n kesetiaan dia kat bella.mmg aku suka tgok edward dlm new moon.sgt teruja.klu bole jmpa edward best gak kan.hahahaha.berangan nak best.sudah2.

uit2.korang jgn slh sgka plak.even,aku ni gedik minat kat edward cullen tuh,tp aku still cinta kat cinta hati aku sorg je.hahaha.kang ada yg pkir lain plak.mana bole aku cinta kat edward.edward pun x kenal aku.baik aku syg n cinta kat cinta hati aku.kan3??hee.. :)

oh lupa.aku pun ada beli shawl kaler biru.chantek.nak pakai tyme amik mama ngn abah kat klia nnt.pas ma ngn abah balik nnt mau beli beg dan jam.aku suka kumpul beg.so,sesapa yg nak bg present kat aku x yh pkir2 pnjg2.u guys can give a bag.:) but not a plastic bag ok.

.my 2nd shawl.i love it.

ok lah,before aku stop.aku bg korang tgok dulu pic gedik aku tyme aku kuar.hahahaha.tgok smpai muntah ok.dah muntah nnt cuci sndri.please scroll down..:)

.kak ana drive.aku snap pic.


.konon bajet ayu.

.ape tgok2?kau bajet kau bagus?.

.death kiss for u.accept it or leave it.

.dah smpai.bg sesape yg x tu.blakang tuh mp.

.muka excited mkn sbb tuh bdn bambam.

.aummm.makan burger.

.aku sgt teruja nak tgok edward cullen.

.nak balik dah.bye2 dp.kami sgt gembira.


itu saje mau update.ketemu lagi.
byebye semua..:)
taking care.

12 comments:

Mr K said...

Aku lagi setia you

.miss d'ieyna. said...

kerol..
ye.aku taw ko setia.
setia dgn sape weyh?
hahaha.

Lady Fyza ;) said...

wah, tringin nak tgk cite ni,

tp 18sg kan sis? hehe.

ta bole lps, huhu :P

.miss d'ieyna. said...

fyza dearie..

cte nih 18sg ke?
ish.x taw plak sis.
tyme tgok tuh dia tulis 13 ape tah.
fyza bole tgok..
best cte nih..

amalinshahida said...

wahh. romantic yaa citer nie??

.miss d'ieyna. said...

malin dearie..

yup2.cte new moon mmg romantic.
cair sis tgok.
huhuhu..

misz farah said...

nice shawl! i like it! :)

yeah, u r in my edward team! high 5! :))

.miss d'ieyna. said...

farah..
thankz..:)

yeah.go edward..!edward hot ooh..:))

cik eykameow :) said...

hehe. citer nie mmg touchin kowttt. tp gi tgk citer avatar tu.. lg mndalam mksud nyaa :))

.miss d'ieyna. said...

eyka..

new moon mmg super duper superb arh.
avatar best ea?
x sempat nk tgok lg..
ingt next week baru nk tgok..
ngee.

Ms. Sugar Sugar said...

i pn ske edward
haha berangan tak hengat
:D

.miss d'ieyna. said...

edward hot ooh..
mmg suka gila..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...