December 31, 2009

.zam2 ala kazam.jangan hangat2 tahi ayam.


cepat betul masa berlalu.pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2010.kenangan 2009 akan sentiasa aku ingat.
oh yeah.esok pukul 9 pg nak gerak g klia.amik ma ngn abah kat sana.diorg baru balik haji.
rindu gila kat diorg.nak cium + peluk puas2.hee..


weyh2.apa azam baru korang utk tahun 2010?gtaw lah.nak taw gak.hehe.
azam aku utk tahun nih?hahaha.meh sini nak listkan..

.azam2 ala kazam si budak tembams.ahaks.

~study elok2 utk sem baru nih.klu bole bg dpt 3 pointer above la ea.aminn..=)
~nak kumpul duit bebanyak skit.x mao boros dah.
~nak kurus sket.-->azam tahun2 yg lepas.masih x tercapai.ouh.sadis betol..T______T
~nak bg terer drive keta.sng nak jln dgn kwn2.
~nak jd lebih tabah.kuat dan lebih sabar.
~nak jadi anak yg baikkk n disygi ma ngn abah aku-->nak hepi kan lg ma ngn abah aku.
~nak jd hamba Tuhan yg baikk.

tu je azam aku.aku harap aku dpt laksanakan even aku taw mesti susah gila2 tmbah2 lg part yg nak kurus tuh.erk.bole ke aku nak kurus?hahaha.no komen.tggu jela ea.
gtaw juga apa azam korang taw.haha.busybody betol aku.

okeylah.aku nak iron baju n prepare shawl.then nak tido.esok nak bangun awl.
klia here i come!!*ceyt,pdahal abg2 aku x taw jln p klia pun.jgn sesat sudah*

.HAPPY NEW YEAR TO ALL MY FRIENDS AND BLOGGERS.



-BYEBYE 2009-
-HYE 2010-


~klik nuff aku taw.nnt aku klik nuff korang balik.muafakat membawa berkat.tolong menolong amalan mulia..=)~

9 comments:

anyss amyra ishaq said...

yeahhhh.
azam sy utk thn baru maal hijrah dan sepuluh thn yg lps juga mahu kurusss.mari kita lihat sape yg berjaya.hahahah.

.miss d'ieyna. said...

hahaha.oke2..
mari kita liha siapa yg berjaya.;p

Lady Fyza ;) said...

haha sis syg! :)

azam taun baru kte same.

nak kurus! insyaAllah, ehehe.

cik EPAL said...

happy new year :)

cik EPAL said...

happy new year :)

.miss d'ieyna. said...

fyza dearie..:)

azam tahun baru sama ek?
hahaha.
x pe2..kita usaha bg kurus dik.
tp fyza dah kurus lah.
x yh diet2..
hee..:)

.miss d'ieyna. said...

cik epal..

happy new year too..:)

rofiuddin said...

hai teman numpang baca-baca nih, sukses selalu yup :)

aku sudah follow d blog kamu,
kamu follow balik yah :)

.miss d'ieyna. said...

rofiuddin

thankz yeah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...