December 13, 2009

Three things

Bila dah cuti lama nih,mmg boring la kan.
so,skrg saya dah gila dgn 3 bnda nih tyme cuti.

1st: shawl/selendang
hahaha.sejak bila tah bole terjebak dgn selendang nih.
tyme kwn2 suh pakai dulu x mo pakai.sbb pikir bntuk muka yg bulat ni cm x sesuai jek nak pakai shawl.tba2 tyme cuti nih bole plak teringin nak pakai shawl.bila tgok nisa pakai shawl,wana pakai shawl.kak pidot pun pakai shawl.so,why not i try to wear shawl kan?buat imej baru pulak.hee..
tp siyes,bila 1st tyme pakai shawl ni mmg susah.nak lilit sini.lilit sana.terbelit2 kat leher.ada la nk dekat 30 min mengadap cermin tuh smata2 nak pakai shawl.
*cermin pun dah boring tgok muka budak bajet comel nih.*
skrg baru ada 1 shawl je.baru belikan.utk try2.nnt nak beli lg.plus,my mom ada belikan shawl dr mekah.cant wait to see it..;)
hope,nnt dah terer pakai shawl nih..practice make perfect ryte.so,lets practice.(^-^)


how do i look?give opinion ok.:)


2nd: slurpee kat 7eleven
hohoho.saya mmg dah addicted dgn slurpee ni dr dulu.tp x terlampau addicted compare now.skrg nih,everyday saya bole beli slurpee tuh.siap ajak abg saya bagai suh bwk pegi 7e.
sggup tggu abg saya balik keja oo.bila beli plak bkn nya yg size kecik.tp amik yg size besar skali'giant'.tu kongsi utk 2 org ok.abg saya dgn saya.selalunya saya suka campur2 perisa.baru best.cinta hati saya pun suka.klu dating jek,mesti beli benda alah nih.sharing is caring kan.hee.
tp nnt x bole dah nak beli slurpee nih selalu sbb ayh saya dah balik dr mekah.dia x bg saya minum slurpee sbb dia ckp manis.nnt sakit.
hahahaha.tp saya suka minum juga.minum curi2..*jahat gilak pumpuan nih*

sejuk oo.brain freeze may occur.careful!


3rd: mcdonald sundae ice cream (strawberry)
ice cream nih mmg saya dah addicted since pegi kl ri tu.cinta hati saya yg belikan dan saya yg melantak mcm org x ingt dunia.sedap oo ice cream ni.strawberry dia mmg superb la.siap ada buah lg.huuu.sedap2.*meleleh air liur saya tyme nih.huuu*
klu pegi mcd je mesti order ice cream ni.x penah miss.confirm beli.even bkn guna duit saya.tp saya mesti akan beli.penah taw, after saya dgn kak ana g micet amik slip yuran,on the spot saya ajak dia pegi mcd ayer keroh sbb nk mkn ice cream nih.keje gila kan?duh.mmg gila.x penah lg saya wat cm tuh.nasib baik tyme tuh kak ana baik.so,dia pun lynkan jela khndak saya nih.kang x dpt kang nangis cm budak2.heee..;p
tp x bole la nk mkn selalu bnda nih,sbb mcd bkn nya ada kat alor gajah.kat melaka ngan ayer keroh nun ada lah.
x pe.x kisah.mcd skrg dah nak buka kat tampin.bangunan sblah balai polis.wuuu.nnt tiap2 ari bole mkn.suh abg belikan.hihihi..:)

ouh.sgt sedap.

ok,so far 3 bnda tu jela yg saya addicted sgt tyme nih.klu ada penambahan.nnt saya tmbah ok..;)

p/s: ada sesape yg baik hati nk belikan saya 3 bnda di ats nih?sgt dialu2kan.hehehe..:)

taking care..baibai readers...(^-^)

10 comments:

misz farah said...

shawl. new addiction eh? sy pn tingin nak pakai shawl bila tgk org lain pakai. tp stkt ni sy penah pakai sekali je la.rs lain mcm bila pakai. haha.

awk ngan yusman suka sundae. sy ngan hzmn suka mcflurry oreo! selalu beli yg 2 kalo g mcd! :))

.miss d'ieyna. said...

hehehe.
farah,1st2 mmg rsa lain pakai shawl.
tp gagahkan jg nk pkai.
skrg pun tgah besakan diri..hee.
nnt awk try la pkai.;)

hahaha.
kita dua ni mesti ada kaitan kan.
okey lah tu.nnt klu wat double date dah taw nk mkn mana.;p

amalinshahida said...

cute lah sis pakai shawl.
nice new look.!
:)

.miss d'ieyna. said...

malin..
cute?
huhu.
mcm serabai je sis tgok..
huhu.btw,thankz dik..:)

Lady Fyza ;) said...

sis! :) hehe, kte pon minat nak pakai shawl, tp ta taw camne care nak lilit, nak minx sis tlg aja la :P hehe.

.miss d'ieyna. said...

fyza dearie..:)

nak suh sis ajar pkai shawl?
hoho.sis pun still blaja lg..
tp klu fyza pkai shawl sis rse fyza lg cumel arh..
try pakai k..
x slah mncuba dik..;)

.k-roon only. said...

wew..iena pakai shawl...weyh awat nama aku pun ada....
ke hang jeles aku pkai shawl....wakaka.....

.miss d'ieyna. said...

nisa syg..

aku sja promote nama kau.
kau kan sumber inspirasi aku bila nk pkai shawl nih.
hahaha..

.k-roon only. said...

haha...
yolah syg...

.miss d'ieyna. said...

hahaha..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...