January 7, 2010

apa ni?apa ni?tak nak tunjuk pula

tyme aku tulis entry nih.aku tengah letak nose pose strip kat hidung aku.nak cabut bintik hitam ngn bintik putih yg telah lama bermaharajalela kat muka aku nih.padan muka bintik-bintik degil tuh.mati kauuuu.hahahha.*gelak jahat*


okey.abaikan pasal bintik-bintik yg x berfaedah tuh.sebenarnya,aku nak cakap yang aku pelik + hairan dengan nuffnang aku nih.kawan aku irahehe yang rajin nak buatkan nuff nih utk aku.lg pun,aku malas nak buat atau dengan lebih tepatnya aku x taw nak buat.haha.so,aku minta tolong irahehe yang buatkan.thankz weyh.dia buatkan nuff utk aku last week (28/12).sepatotnya earning dah masuk minggu nih.irahehe dan bena pun ckp mcm tu juga.supposed dah masuk.tp sampai sekarang x masuk-masuk lagi.what happen maaa??T__T


aku ni dah la first tyme buat-buat blog sendiri.before this aku ada blog dgn kwn-kwn baik aku.so,kat sini jela aku nak buh nuffnang bagai nih.tup-tup bila 1st tyme masuk earning x masuk-masuk pun.jangan lah buat naya kat aku dgn kwn-kwn yang lain.semuanya mesti tggu earning dr nuffnang kan?sanggup bersengkang mata utk klik-klik nuff para bloggers yang lain.sampai sakit tangan aku nak klik-klik nih.tengok betapa aku sayangnya para bloggers yang teman aku klik-klik sampai subuhhh.


to nuffnang,cepatlah tunjuk earning aku dan para bloggers yang lain.earning aku still RM0.00.huhuhu.sadis weyh..T___T.aku nak tengok gak earning aku.aku baru je terlibat dgn kau.cepatlah nuff.cepatlah.kang aku merajuk dengan kau susah.jangan memain.haa..dah gertak nih.baik cepat tunjuk earning aku dengan yang lain-lain?


to bloggers,thankz sbb klik-klik nuff aku.aku akan klik-klik balik nuff korang sampai lebamm.kalau dah klik tinggal komen kat chatbox ;)
irahehe,thankz juga kat kauu yang teman aku merepek merapu meraban sambil klik-klik nuff.sem depan aku belanja kauu..haha.


okeyh.bubbye~~

19 comments:

irahehe said...

yeahh..kau tauu ayt pling aku suke ape lam entri kau nie?
'sem depn aku blanje kauuu'

hohoho~its magic u know...<-lgu selena gomez..

hahahahaha~

.miss d'ieyna. said...

irahehe.

aku taw kau paling suka ayat tuh.
sbb kau seuka makan.
hahaha.

irahehe said...

hahahaha~

kau memg memahami aku..

(n_n)

Shaifful Hairi b Ramli said...

uncle masamulamasuk pun lambat..sekarang ni walaupun jumpalh visitor ramai..tapi uncle earning uncle still tak bertambah..setakat RM27 jer..mgkin harin ni kot..sebab setiap khamis nuffnang akan update. sabar ek..kalau dapat esok-esok..jgn lupa belanjer uncle ek hihi

Didi Nadhirah said...

mayb lambat sikit kot...br naik agaknya la sabar ekk

misz_nierah said...

earning sy pon x update2 lg. huhu...still bertepek la cm tu. sedey. org len dah beratus2, sy masih tit tit tit. =(

.miss d'ieyna. said...

irah..

aku kan memahami kauu.
haha.

.miss d'ieyna. said...

uncle..

tiap ari kamis nuffnang selalu update ke?
huu..x sabar nak taw earning bape.dpt naik sket pun jadi..

.miss d'ieyna. said...

didi..

mmg tgah sbar..
huuu..T_____T

.miss d'ieyna. said...

misz_nierah..

awk pun same ke?
huu.kita serupa..
sabar jela kan.

NewBorn said...

Salam..

Sebenarnya kan. cara klik clik iklan nie tak bagus. trust me...

Tu salah satu sebab iklan jadi tido

sama macam gak dengan adsense, tuan nuffnang mesti ada cara nak track sape cklik iklan kita, bayangkan dalam seminit bertau orang klick iklan kita. mesti ada something wrong kan.

Ok akhir kata,, pecah kaca pecah gelas. sudah komen, balas komen jugak kat blog saya.. hehe slamat beramal

.miss d'ieyna. said...

new born..

then,cm ne nak click dgn cara yg betul?

F I F A said...

aku pun confuse jugak.. orang click earning rm0.

.miss d'ieyna. said...

FIFA..

x yah nak confuse.itu terjadi kat sy.
and my earning still 0.00..
huu..

cik eykameow :) said...

ouh . . evry thursday ke nuff update. patut la eyka punye x naik2 gak . sabar jela kan....

.miss d'ieyna. said...

eyka..

uncle tuh ckp every thursday.
x taw la betul ke x.
ieyna punya earning pun x naik.
still rm0.00
huhu..

Dak Wan said...

Teman punya masih kat takuk hampeih... tak gerak2 dah 2 minggu. Pening gak. Kawan sorang dah cash RM100 plak.

Dak Wan said...

Teman punya masih kat takuk hampeih... tak gerak2 dah 2 minggu. Pening gak. Kawan sorang buat sama tarikh dengan teman dah cash out RM100 plak.

.miss d'ieyna. said...

dak wan..

at least ada gak earning kan?
teman punya still rm0.00..
lg hampeh..T_____T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...