January 8, 2010

earning nuff aku banyak mcm tuh.biar betul?

setelah berjanggut aku tunggu.akhirnya,earning nuff masuk juga.yes,finally masuk juga!
okey.aku terlebih excited disini sbb ni mmg 1st tyme aku masuk nuffnang bagai nih.
bila dpt hasil confirm aku excited n nak kecoh-kecoh sikit.hahaha.


irahehe yg sanggup call aku sbb nak bgtaw yg earning nuff dah masuk.tyme tuh pula aku tengah tido.masuk 4 kali dia call baru aku sedar.hahaha.aku tido mati.bila aku angkat dia ckp earning dah masuk.mengantuk aku terus hilang.tp,aku suruh irahehe yg checkkan utk aku.tunggu punya tunggu dia pun call bgtaw earning aku.earning aku sekian,sekian,sekian.hahaha.
aku x caya yg earning aku banyak tuh sbb aku baru masuk kot.so,aku tengok sendiri.bila dah tengok baru aku caya.dan aku sungguh seronokkkkk~~~(^_^)


aku nak say thanks to all of u sbb korang rajin klik-klik nuff aku.sbb korang aku dpt hasil.aku klik balik korang punya.tanpa korang siapalah aku.betul x?nnt klik-klik lagi taw.terima kasih ye korang-korang sekalian..:)


nak taw earning aku bape?hahaha.teka lah.teka lah.irahehe x yah teka sbb kau dah taw earning aku.hehehe.


okeyh.nak basuh cadar dengan sarung bantal.bubbye~~

.have a nice day.


~klik nuff aku.nnt aku klik balik korang punya.muafakat mebawa berkat.tolong menolong amalan mulia..:)~

12 comments:

irahehe said...

aku pon nk teka............

hahaha~

tau r kauu da kaye..

o_O

.miss d'ieyna. said...

irahehe..

kau x bole teka.
sbb kau P.A aku utk nuff bagai nih.
hahaha.
kaya?ekau lagi kaya dr denn ni ar.
denn baru ciput jek.

EmI said...

wah bunyi mcm byk.brp rat yer...

.miss d'ieyna. said...

Eml..

pergh.rat?x smpai rat lagik..
itu utk org yg lama main nuff bole la.sy baru lg.
x sampai rat..T________T

shahdiana said...

bagitaw la..tak baik sorok2..akak punya 10 hengget jek..tak tau nak wat camaner bagi banyak..kasi tips buleh???

.miss d'ieyna. said...

shahdiana..

x bnyk pun kak.x kaya lg ni ar.
tp memberangsangkan la bg org baru cm sy..
x de apa2 tips je.
just kena rajin klik nuff bloggers lain..;)

cik eykameow :) said...

wahh. bunyi mcm dah leh cash out kn jee..:)

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

cashout kan?haha.x bole lg la dear.
i baru join je nuff nih..;)

cik eykameow :) said...

huhu xpe2.. kejesame msty leh cash out sme2 gak :) i pown baru laa

.miss d'ieyna. said...

eyka..

yup2.kena kejesama la..
apa yg penting?
kerjasama!!
hahaha.
nnt kita cashout same2.;)

|| nemo mimosh || said...

banyak ke earning kamu..nak tawu..!~ :)

.miss d'ieyna. said...

nemo mimosh..

x dela bnyk sgt.tp lepas nk mkn.
hahaha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...