January 17, 2010

.bila nak berlagak sikit.konfirm x jadi.sadiss.

hohoho.rindu aku x?konfirm rindu kat si comel bam-bam ini kan?hahaha.siooottttt je kau ina.perasan gila.ngee..

hey kamu-kamu.penah makan aiskrim goreng x?
aku dah penah makan dah.tyme pegi KL umh kak ana tuh singgah kat pasar mlm taman melati.
nampak je ada aiskrim goreng terus aku menjerit.aku jakunn weyh.x penah makan aiskrim goreng.huhuhu..T________T
kejakunan aku sungguh terserlah bila aku beli 6 ketul aiskrim goreng.banyak kan?tapi bukan semua aku punya.kongsi la weyh.ingat aku perut tong ke nak makan bnyk tuh.*hakikatnya memang aku nak habiskan 6 ketul aiskrim tuh.hehe.*


bila aku balik umah,aku dgn penuh excited ditambah lagi dengan muka yang sungguh kerek aku pun tanya mama ngan abah aku.

iena: ma,penah makan aiskrim goreng x?ina makan td.sedappppp.*pergh.berlagak gila tyme nih.konon-konon nak jeleskan mama ngn abah aku*

mama: ala.mama dah makan dah.kat mekah dulu.mama makan aiskrim tuh pukul 5 pagi.

abah: mama tuh semua makan.makan aiskrim tengah-tengah pagi lepas subuh.

iena: erk.pukul 5 pagi ma makan aiskrim.ina makan pukul 5 ptg.

kesimpulannya, aku x jadilah nak kerekk sbb mama ngan abah lagi advance dari aku..padan muka aku..T___________T.isk.

ini pula bukti-bukti aku makan aiskrim goreng tuh.

.bukti-bukti.x caya sgt kan?haha.

.ada 5 ketul.1 tengah goreng.sedap sioott.

.2 ketul dah goreng.3 ketul belum lagik.

.abaikan jari yang besar gedabak itu.
.fokus dekat aiskrim tersebut.meleleh air liur aku.

ada sesiapa yang taw mcm mana aiskrim goreng ini dibuat?dah la digoreng dgn minyak panas tp aiskrim x cair.cam ne nak buat tuh?anybody know?

.saje nak letak.haha.


okeyh.stop dulu.bubbye semua.
enjoy ur life..~~~
dont nakal-nakal.


~klik nuff aku.nnt aku klik balik korang punya.muafakat membawa berkat.tolong menolong amalan mulia..=)~


12 comments:

yuyuEyuliAnayusOf said...

da lme x mkn..
sedapnye.. :)

Lady Fyza ;) said...

haha, sis! :)

kte pnh mkn jugak askrim gorng,

tp blum smpat abes, da cair mleleh kat baju,

grr, hehe.

.miss d'ieyna. said...

yuyue..

sedap kan?hehe.teringin nak makan lagik.

.miss d'ieyna. said...

fyza sygg..

haha.sis pun same.
tyme mkn tuh meleleh kat baju.
haih.cam bdk2.

Cammy said...

looks so yummy!!!!
later treat me k? =p

.miss d'ieyna. said...

cammy..

yeap! its yummy.
haha.no prob.i will treat u..;)

perempuan ITU said...

yups!

sedap.i loike perisa cokolat +D

.miss d'ieyna. said...

perempuan itu..

mmg sedap kan.
coklat mmg de best.
yummy!

ann frendly said...

errr.. terliuq tengok eskrem goreng tu... kat mane jual?? kat Tman melati tapi area mane??? tolonglah bagitaw.. mengidammm.. heheheh..

.miss d'ieyna. said...

ann frendly..

pasar mlm tmn melati yg dekat dgn smk tmn melati.dekat dgn area setapak jg.nnt pegi la ek.sedapp..

z i e s y a said...

nak mkn jugak!

.miss d'ieyna. said...

ziesya..

jom2.kita mkn sesama.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...