January 28, 2010

.harap badan je besar,tapi hati kecik mcm semut.T___T

.rilek je dia drive keta.tapi aku?huhuhu.

aku suka tengok org drive keta.
tambah-tambah lagi family dan kawan-kawan aku.
tapi aku?kirim salam jela.
abg aku cakap aku ni badan je besar tapi hati kecik.penakut! nak taw sbb apa?
sbb aku x berani nak drive keta sampai sekarang.
padahal aku ada lesen moto ngn keta dah.
bulan 3 nih lesen aku terus permanent.x de P dah.
tapi aku still x berani lagi.


aku bukannya x penah drive keta.penah.
tapi bila aku pegang stereng keta tu mula la aku nak nerves.
rasa gabra smcm.sepatutnya drive keta kena relak.tapi aku gabra.
sampaikan aku nak tekan clutch keta pun kaki aku menggigil.
*tolong jgn bygkan keadaan kaki aku mcm mana sbb mmg ngeri.
bukan takat nak tekan clutch,nak tekan minyak ngn brek pun sama.teruk kan?
T__________T.isk.sadis betul bila pikir.
yela.lesen aku dah nak permanent bln 3 ni tapi nak drive keta mcm haram.
hahahampes betul.


hati aku kecut kot bila nak drive.
aku bole drive tapi tang part nak parking keta tu yang failed!
*tyme jpj dulu aku lulus taw parking.tp skrg dah x lulus.
aku x reti nak parking la wei sbb aku x reti nak bajet.
maunya tyme aku parking tu bole tersagat pula keta sebelah x ke mampus?
kena tadah telinga nak dgr leteran dari mem besar taw.
kang 3 hari 3 malam x habis lg.susah tu.


disbbkan aku failed parking sbb tu aku mls nak drive keta.
yela,x kan nk drive je pastu x berenti mana2.
berenti tu pula kena parking.
tu yang eden lomah ni ar.
baik x yah drive klu cenggitu rupanya.
aku mmg teringin nak drive keta lagi.
tp bila pikir tang part parking terus x bernafsu nak drive keta.
*siap nak bernafsu.ngihahaha.
aku penah drive keta pegi unikl.tp aku parking keta kat luar la.
tmpat yang x ramai org.
tapi itu pun dah takot dah.menggigil kaki aku.
huhuhu.T___T


aku rasa mcm nak belaja keta lagi sekali la.
nak belaja tang part parking keta je.
yang lain x mao.
bole x kalau cm tu?


okeylah,nak bertafakur kejap.
mana taw dpt mimpi mcm mana nak parking keta kasi terer.hahaha.
bubbye readers.taking care~~


p/s; to all clicker.setiap jejak anda dekat chat box akan dibls.skrg nih aku busy sket dgn kelas yg strt pukul 8 pg.x sempat nak blogwalking.dun wory.aku akan terjah blog korang balik.;)



~klik nuff aku.nnt aku klik balik korang punya.muafakat membawa berkat.tolong menolong amalan mulia..=)~

6 comments:

Didi Nadhirah said...

slow2 la belajar kat kawasan umah parking kete tu

.miss d'ieyna. said...

didi..

nak belaja bole.tp nerves smcm la.
huhuhu.

zulhilmi bdk blur said...

kiut la driver 2..
haha..
xkna ngena..

.miss d'ieyna. said...

zulhilmi..

haha.conel kan driver tu.dia siap bwk gitar lagik..ngee.

amalinshahida said...

lorhhh.. asal lak sis takowt bwk keta neh? ada fobia pape ke? caiiyookk caiiiyokk! cs bolehh punyaaa. hhuhu

.miss d'ieyna. said...

malin sygg..

x de apa2 fobia pun.
just x berani je.hahaha.
entah bila nak drive keta nih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...