June 20, 2010

.Apabila si Argentina bertemu si Brazil.

Sekarang kan musim World Cup. Kau pegi sini orang cakap pasal WC. Kau pegi sana orang cakap pasal WC. Pendek kata semuanya tentang WC dan bola sahaja! Dan masa ini lah isteri isteri mithali dan girlfriend girlfriend cantik di luar sana akan men'janda' sehingga WC ni habis. Kesian kan? Huhuhu. Tak pe. Tak lama nanti nak habis tu.


Aku pun layan juga WC nih sebab abang aku (bayi) duk tengok je. So, aku pun terpengaruh sama. Tapi aku tak dela sampai tak tido malam sebab tengok WC tu. Tak de tak de, aku tak fanatik ye. Just tengok tengok je. Sambil sambil duk tengok tu entah macam mana aku dah jatuh cinta sama mamat dari Argentina nih.

Gonzalo Higuain


.Eh u ni, janganlah buat flying kiss dekat i. I malu la u. Ramai orang tengok ni :*>

.Nape u tak senyum ni? U ingatkan i ea? Sorylah i tak dapat pegi Afrika tengok u main sebab tiket plane dah habis. I tengok u je dari umah i. I sokong u dari jauh ni. Main betul betul ye syg.


Aku minat dia lepas tengok match Argentina VS Korea Selatan. Time tu dia masukkan 2 gol untuk Argentina. Haruslah aku menjerit gol dan terus update status kat fb! Dalam hati duk cakap, hensem juga dia nih. Dahlah terer. Sampai 2 gol dia masukkan untuk Argentina. Masa between 2 gol tu tak dela lama sangat. Sekejap je pun. Ibarat kau pegi kencing pastu tengok depan tv dah gol lagi sekali. Haa. Macam tu la. Ngeee~~:D

.See see. Demi u Gonzalo Higuain i sanggup update status i dekat fb taw.


Bukan mamat dari Argentina je aku minat, mamat dari Brazil pun wajib aku minat sebab team Brazil memang team yang aku sokong since aku kecik kemetot lagi. Nak taw sape? Dia yang bertuah itu (erk?bertuah ke?) jeng jeng jeng


KAKA bukan Kakak!

.U taw tak senyuman u tu membuatkan i'm melting.

.Bila muka u serius, i takut, kecut ooh.

Hensemkan dia. Dahla hensem terer main bola pula tu. Tak salah aku dia pernah jadi Pemain Terbaik FIFA kan kan kan? Hee. Sory la kalau salah. Main hentam keromo je ni ar. Tapi dia dah curang dengan aku sebab dia kahwin dengan ex gf dia siap dah dapat anak lagi. Haruslah aku kecewa. Tapi tak pe Kaka, even u telah curang dengan i, i tetap meminati u tapi sekarang i sudah ada Gonzalo Higuain taw. U jangan jeles yaa. Sekarang Gonzalo Higuain di hati i. Hahahaha. Aku cakap ni macam la si Gonzalo Higuian dengan si Kaka ni kenal aku kan. Pooraah! Entah diorg pernah datang Malaysia ke tak. Ngeh ngeh ngeh :p


Okeylah. Harap harap team yang kuat kuat ni dapat bertahan lebih lama. Bagi team England, aduyai, kenapa harus seri dalam kedua dua match? Pas ni kena bagi menang woi. Buat penat je abang abang aku bersengkang mata nak tengok team kau main. Haish! Bagi team Germany, kena usaha lebih untuk menang lepas ni yee. Sama juga dengan team Spain. Usaha la kamu sebelum kamu diusahakan yee ;)

8 comments:

enyheartsdiamond said...

podolski tetap di hati buat masa ini :)

bellar0ssa said...

huhu xminat bole weee..

irahehe said...

erk,aku xsuke fifa.aku suke sukma.camne tue?hahaha..

kk said...

eeeeeeeee KAKA , KAKA, lebiu (wahh over betol) haha

.miss d'ieyna. said...

eny..

haha.podolski germENY rite?

.miss d'ieyna. said...

bellarOsa.

hehe.sy pun x minat bola.tp kekdg amik taw jg.ngeee.

.miss d'ieyna. said...

irahehe.

wei.ckp pasal sukma.aku pegi tgok final netball sukma.ganu lwn wilayah persekutuan.hebat seyh..

.miss d'ieyna. said...

KK.

haha.leb u juga kat Kaka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...