June 28, 2010

.Bye bye semua jaga diri.

Perhatian!

Entry ini adalah entry auto publish. Pergh, aku terasa sangat berbangga sebab ni first time ni aku buat entry auto publish, tepuk tepuk sikit!. Selalunya, aku taip aku terus publish je. Ni kiranya first time in my life lah. Hohoho. Lihatlah dunia, aku berjaya walaupun aku sentiasa mandom. Thanks kat sis Intan sebab dia yang ajar aku. Ngeee.:D


Waktu entry ni di auto publishkan aku ada dalam keta on the way nak pegi Kedah. Nak pegi meminang kak zura, awek abang kedua aku (bayin). Peminangan ini bukannya buat kali pertama atau kedua ye. Tapi peminangan ini sudah masuk kali ketiga! Diulangi lagi sekali, kali ketiga ok. Third time already maa! Aku penah cite pasal family kak zura dekat entry SINI dan SINI (kena klik kalau nak taw). Dan aku harap, peminangan kali ni tak de apa apa masalah dah aih. Dah anak dah suka sama suka, kasi kahwin sudah habis cite. Penat kot nak bertelagah bagai ni. Huhuhu. Korang doa doakan taw supaya peminangan kali ni berjalan lancar ok :)


Aku kat Kedah tu kejap je. Lusa dah balik Melaka balik. Esok, aku dengan family nak pegi Padang Besar sat. Nak p shopping kat sana. Dah lama aku tinggalkan Padang Besar tu. Rindu wei kat sana. Rindu nak p jumpa orang siam. Kapkumkap Sawadikap, masuk kot pintu keluaq kot tingkap. Hahaha!


So, hari ini, esok dengan lusa aku tak de. Maknanya, sepanjang ketiadaan aku tu, aku tak bole nak berblogwalking dan tak bole nak membalas penyinggahan korang. Sebab aku tak bawa laptop. Tapi jangan risau tulat insyaAllah aku ada balik, dan aku akan singgah singgah kat blog korang sampai lebam. Ngeee~~~ :D Doakan aku dengan family aku selamat pergi dan selamat kembali ok :)

.Bye bye semua. *sedih sedih T__T*
.Muka nak kena sepak memang macam tu.


p/s: Aku taw ramai yang kecewa sebab England kalah dengan German malam tadi. 4-1 tu. Bawa bawa bertendang. Hahaha.

15 comments:

farysa said...

i tak sedih tp happy gila sbb germany & argentina mng
hahaha

Jimmy said...

haha.. ada peluang nak blik perlis.. :P

niesz said...

hihi..best nye..dpt g jln2 sekali kan..insyaALLAH..semue nye bjln lancar.. :)

enyheartsdiamond said...

eny tak baca habis entry peminangan yg lepas tu.. tp apa yg eny faham, pihak family perempuan jgn lah demand sangat.. huhu

kk said...

eeee ajar kila ajar kila hehehe

NaNaJoe said...

nana pon baru balik dr kedah...hehehehe~~~ :P

.miss d'ieyna. said...

farysa..

haha.i suka argentina menang.ngeee.

.miss d'ieyna. said...

jimmy..

haha.ada pelung jela.nk jmpa kawan2 haram.x sempat ooh.

.miss d'ieyna. said...

niesz..

ha'a.best dpt g jln2.tp x best sbb x bole nk on9.huhu.

.miss d'ieyna. said...

eny..

yeap2.betul tu.family perempuan x bole demand sgt.kang demand2 x de sapa yg nak.

.miss d'ieyna. said...

kk..

haha.kila saja je tu.mesti kila dah taw pnya.

.miss d'ieyna. said...

nanajoe..

haha.sama la kita.gimme five la dear.:)

intanurulfateha said...

huit
dok mlk ek?
bleyh bnje sis mkn ;p

.miss d'ieyna. said...

sis intan..

yeap2.duk melaka.
hehe.bole je sis.
nnt kita meet up.
iena taw kg morten tu.

kk said...

ieyna dear.serius kila tak tahu.erk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...