August 24, 2010

.Surat untuk awak.

Hai semua!


Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa :)




Nah, bacalah! Segala suka duka tertulis dalam surat tu. :') Pengalaman bermakna wei. Jangan memain!




Okay babai!


p/s: Kalau ramai yang nak baca surat tu, nanti aku kasi password. Tapi korang nak baca ke surat tu?-_-


23 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

nie nk tepuk tangan sebab xbole bace :p

t e m b u m e said...

camno den nak baco ni haa.
takdo password nyo!
cisss..
saje je kan?
huhu

Hamzah Ian said...

wa.. kiutnye tuan blog.. nice.. hehe

lionteen said...

ape pswrdnye?
hehe

Dhiaqiud said...

xleh nk bc la surat tu..decryption key nk letak pe?

Amni said...

jahat eh buat macam gini.. hehe... saja buat orang teruja kan? =P

cik lya said...

ape password nyer??nak gak join bace..:)

eykameow said...

ihihi sudah pndai men pasword meyhhh

enyheartsdiamond said...

nak bacaaaaaa!

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

nak bce...huhuhuh

dylli said...

ala sedihnya. -_-

cokie said...

menitis air mata dear .
hope terus kuat dan kuat ok .
kenangan mematangkan kita kan .
jika dia memang tercipta untuk eiyna , insyaAllah jodoh itu ada . serahkan segala pada yang Esa , yang akan memberikan yang terbaik untuk eiyna . amin .

erlina's DESIRE :) said...

da bace !
i found the pasword finally :)
sba la yer . dugaan tuh semua ,
perempuan yg baik utk lelki yg baik dear :)

Trah Wann said...

yeayyy ! first try dah dapat bukak . hehe .

sobs sobs . tukar mood sedih pulak . terharu baca surat nih :')
yeaps , memang sakit bila seseorg yang kita sayang tak beri perhatian pada kita . semua nampak indah mase first2 bercintan cintun . tapi bila dah lame2 , jadi macam haprak . yelahh kadang2 perempuan je yg macam beriya-iya dengan bf sdangkan kbanyakan bf ni buat tak tahu je . diorang tak paham yang prempuan ni perlukan perhatian yg lebih untuk rasa lebih dihargai . lebih teruk lagi klu ad bf yg tanak exposed gf diorang kt kwan2 , hurmmm dah lah akak , jangan sedih2 ea ? btw best lah bace surat nih . HOHO . terpanjang pulak ;)

Tqa said...

haih. sangat touching. :( hurm, u need to talk to him. kena slesaikan mslh neh. mst ada sbb tuh. communication is the best way to resolve the conflict. take care, dear! jgn sedey2, ok. :)

nurulonew said...

waa~akak sdihnye~sy pon nk ngs..sob.sob.sob..sabaq ya kak? ^^

eykameow said...

sedih nya :'(

Peminat Katie Holmes said...

power gila aku. aku try sekali ja tulis boleh baca ini surat.haha

Manja (let it be my sweet name) said...

hati manusia selalu berubah... tu je manja leh ckp huhu

Syima Emi said...

Salam ieyna..

sakit sgt bila org kita sayang tak menghargai apa yg kita buat.. sometimes kita tak ada tempat mengadu..simpan je dalam hati..

harap ieyna tabah dan jgn give up (kalau ni kisah ieyna sendiri)..

Dyla Chan said...

Auw akak , sedihnye ! :(
Kesian akak , sabar yee :)

AMALIN SHAHIDA said...

waaaa sis. sdehh :(
cian kt sis, peoples change kan.
takpe, tabah ek sis. rmai lg yg kt U kt luar sana tu better lg dr dia kan. jgn sdeh2 ek sis, take care :)

enyheartsdiamond said...

i feel you honey :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...