July 4, 2010

.Blog Cik Ieyna dah berubah.

Ehem ehem.

Adakah anda perasan yang blog 'Bila Cik Ieyna Bersuara' ini sudah berwajah baru? Anda perasan tak? Cis. Tetiba je terasa menjadi sopan bila menggunakan 'anda' di situ. Hahaha. Okey okey, korang perasan tak yang blog aku ni dah berwajah baru? Kalau tak perasan buka mata besaq besaq na. Bagi jelas sikit. Ngeee :D


Dulu blog aku kaler pink. Sekarang sudah kaler purple. Dulu blog aku 3 column. Sekarang sudah 2 column je. Dulu header blog aku background kaler putih. Sekarang header blog aku dah transparent gitu. Dulu dan sekarang mana korang lagi suka?

.Blog lama aku. Kaler pink bunga bunga.


Semua perubahan edit mengedit ubah mengubah blog ni adalah diatas pertolongan Cik Fyka, thanks sayang!. Beliau yang tolong aku nak edit blog blog ni. Tolong buatkan header baru. Guna adobe photoshop tu. Laptop aku tak de adobe photoshop. Laptop aku ada photoscape je. Hahaha. Aku tersangatlah ketinggalan. Orang lain dah guna window 7 aku still guna window xp. Tapi apedehal, janji laptop aku berada dalam keadaan sihat walafiat macam aku. Hehehe :)

.Inilah Cik Fyka yang aku maksudkan. Beliau sangat baik :)
*sorry dear sbb i copy pic u


Bagi sesiapa yang nak minta tolong Cik Fyka editkan blog, bole la add beliau dekat fb dan minta pertolongan beliau secara berhemah dan sopan ye. Beliau akan cuba memenuhi segala kehendak korang. Lepas dah edit tu, say thank you taw. Tak say thank you kena babap! Heee.


Okey babai!

30 comments:

fyka said...

ohemji sygssss...
malu sy camni,hehe..
fyka xksh la dear,wehuu..
thanks 4 da review..

dak eina (◕‿◕) said...

fyka memang kreatif..
dulu die buatkan eina header jugak.. nway pepel tuu comel~~~

Ery Farieha said...

eh dah lain dah
pepel lak
chantek la. siyes~
huhu

Cik Bucken said...

better than before~
tahniah~~ ^_^

Chybee said...

hehe...kenapa tukar kaler purple? dah beralih minat dari pink ke purple ke? hehehe

Nur Su'aidah said...

dulu dan sekarang, sama2 cantik! :D

enyheartsdiamond said...

still sweet like candy :)

♥cutebabygirl♥ said...

i like pink :)

niesz said...

nice2...simple but sweet..

Jimmy said...

hahaha.. blajar coding skali la eh.. :P

INA HISHAMUDDIN said...

haha. makhluk comel tu nakal sgt lahh.

.miss d'ieyna. said...

fyka syg,

hehehe.x de pape pun syg.
nak say thanks kat fyka sbb tolong iena.maceyh dear.:)

.miss d'ieyna. said...

dak eina..

yeap2.fyka mmg kreatif kan.
iena suka cara dia edit blog.
hehe.purple is my fav kaler to instead of pink.:)

.miss d'ieyna. said...

ery farieha..

ha'a.dah lain dr dulu.
hehe thanks ery.:)

.miss d'ieyna. said...

Cik Bucken..

hehe.maceyh! :)

.miss d'ieyna. said...

chybee..

haha.saja ubah selera.
purple pun fav kaler juga.:)

.miss d'ieyna. said...

Su'aidah.

hehe.maceyh! :)

.miss d'ieyna. said...

eny..

hehe.eny lagi sweet.:)

.miss d'ieyna. said...

cutebabygirl..

haha.i know. u addicted with pink.:)

.miss d'ieyna. said...

niesz..

hehe.maceyh.:)

.miss d'ieyna. said...

Jimmy..

coding belaja sket2 je.huhu.

.miss d'ieyna. said...

Ina hishamudin..

haha.awk nak komen yg entry meminang tu ea?hehe.makhluk comel itu mmg nakal pun.

eykameow :) said...

eee sukenyer !!!! nampak fresh gilerr! nak mintak tolong cik fyka gak leh?? pls pls pls. cik fyka tolong saya gak plsss :P

farysa said...

erm
bila plak turn farysa nih
haha

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

haha.suka ea?maceyh dear.
minta la tolong cik fyka.mesti dia akan tolong.:)

.miss d'ieyna. said...

farysa..

turn apa tu dear?hehe.

.s.o.f.i.a. said...

dua2 aku suker..............!!!!

miszati said...

chantek bckground.i loike.
heee.
nak gak la wt header yang transparent cam cumil la pulak.huhu

.miss d'ieyna. said...

S.O.F.I.A

hehe.suka ea?maceyh!:)

.miss d'ieyna. said...

miszati..

hehe.try la wat.mesti chantek juga.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...