July 13, 2010

.Pentingkah jumlah follower?.

Tengok tajuk kat entry ni macam bajet bagus je kan. Tapi tu bukannya maksud aku. Aku just nak minta pendapat korang, 'Pentingkah jumlah follower dekat blog kita?'. Aku dah penah bgtaw pandangan aku kat Sini. Sekarang, apa kata korang lak kasi pandangan dan pendapat. Meh le kita sama sama berkongsi pendapat ye adik adik abang abang kakak kakak yang disayangi. Sharing is caring kan ;)

So, apa kata korang

Pentingkah jumlah follower dekat blog kita?

.Pinjam burung twitter jap.^^


Okay babai!


p/s: Pendekkan entry aku? Tak cecah lantai. Sila tepuk tepuk tangan! Hahaha! ^^

19 comments:

Chybee said...

mungkin sebagai semangat utk blogger terus berblogging? tapi for me, xpenting sgt. asl ada org yg baca n they enjoy my blog dh cukup :)

kk said...

mestilah TAK.heheh.muah!

fyka said...

xpenting syg...tp org slalu wat mcm2 demi nak dapatkan follower demi nk ptong follower si itu ini kan..

t e m b u m e said...

follower boleh naikkan nuff ke?
hahahahha..

tapi kengkadang rase bangge gak coz de yang sudi jadi follower kite kan?hehe..

tapi orang dok sebok suh follow dorang balik.
biala kite rela hati nak follow ke tak.
kan?kan?kan?
hehe

Wan_hazel said...

nak kate penting tak gak kot...biase je...huhuhuhu

nabilah abd rahman said...

saya rasa xpenting..sbb kadang2 diorg just follow je tp xbaca blog kita...bg saya plg penting blog kita ada dlm blog list diorg..itu lg better..:)

♥cutebabygirl♥ said...

emm.
x penting sgt.
kdg2 org x follow.
tp still jd pminat blog kite.
ape2 pon yg pnting, isi blog kite.
tgk kt nuff, bpe ramai yg kunjung.
hehe :)

Kazen said...

follower itu penting menunjukkan keyakinan kpad org yg masuk blog kita...tgok follower rmai thats mean penulisan kite disukai ramai...hehe

dunspeak♥ said...

em..mungkin terpulang pada tujuan seseorang itu berblog..kalau dia berblog dgn tujuan untuk cari duit,so memang penting la follower..tapi kalau untuk saja2..mungkin tak kesah ade orang follow ke takkan..

bg saya ? follower itu rakan terbaik saya walaupon saya tau tak semua follower akan baca apa yang saya tulis..yang penting, saya akan jenguk setiap blog follower saya jika ada kelapangan :)


opss sory..terpanjang sudaaa..hehee

el said...

bg el
kalo folower bertambah bertambah akan rs hepiiiiiiiiiiii sgt2 hehehe..they make our day superbbbb best hahaha
kalo dah folower bertambah means blog kita disukai ramai..oleh itu kenalah usaha lg utk menarik lg blog kita betul x?:)

tp yg paling x suka bila kita jd folower bloger otai2 ni...kita komen n ari2 dtg blog beliau tp beliau haram x dtg blog kita..taulah kita ni newb tp kenalah amek tau jugak..kenalah amek berat jugak kenalah saling kenal mengenal...(emo jap) hahahahahaha

kay-N said...

hmmmm..tahlaaa..kalo follower byk pn..tp xbce pn..mcm buang karan je kn..hehe..=pp tuhlaa sy pn try gk bce belog2 yg sy follow..tp kdg2 xterkejar~

Amirrah Zawani said...

entah lah..
bergantung pada individu lah..
kalau sy,, tak kesah pn follower byk atau sikit.. yang penting follower tu membaca blog kita.. kalau harap follower je byk tp blog xda pembaca pn tak guna jgk..

faiz said...

penting kott...huhu..

Post-post baru faiz!
Template header Percuma!
Newbie pun boleh dapat trafik
Tutorial untuk download tegar

eykameow said...

heh, tahniah krn entry x cecah lantai. and ada burung comel di situ. kikiki. for me, sgt tak penting. cukup lah kita je tahu berapa ramai yg follow blog kita dari hari ke hari. I means tgok traffik dkt Nuffnang sajaaaaa. itu lg penting :P hihi

~cikgu murni ~ said...

bg ckgu murni x pntg kot..yg pntg org sllu dtg blog kita...

btol x ???errr x btol????huhuhuhu..nngis guling2 ^__^

ozzy said...

salam..
agak subjektif soalan ni..pendapat saya apabila ramai follower org lain yg tgk akan beranggapan blog tersebut mungkin menarik seterusnya berjaya menarik pengunjung yang lain untuk menjadi follower..tetapi ia bukan bermakna kesemua mereka akan mengunjungi blog tersebut setiap masa dan ia juga bukan jaminan traffic traffic akan meningkat..

M a W a D D a H said...

yang penting ade peminat..hehehe

tapi adah dah follow...nati senang adah nak tgk new update..:)

Amri Rani said...

Follower ni pengikut
mula2 dia mengikut
lama2 dia terikut2
lama lagi tak larat nak ikut
lagi lagi lagi dah jadi kedekut nak ikut....
sy pon pengikut pd blog yg lain..
tak kata kat org,
kata kat diri sendiri....

enyheartsdiamond said...

tak berapa penting sebab bukan semua update ttg kita pn..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...