July 20, 2010

.Semangat yang hilang.

Hai semua!


Korang korang, semalam aku dah start kelas. Tapi kelas aku cancel. Hehehe. Dah 2 bulan lebih aku bercuti menanam anggur, akhirnya start juga semester baru. Aku dah final year wei tahun ni. Dah senior dah aku. Its semester five baby semester five! Gila wei, sem 5 aku kena buat Final Year Project (FYP). Aku dah rasa nak terkincit ni ar bila dapat taw tajuk fyp aku.


MICROBIAL CONTAMINATION IN HERBAL MEDICINAL PRODUCTS


Ye kawan kawan, itulah tajuk fyp aku. Mak aih, aku dah gabra dah cuak dah panik bila dapat tajuk tu, padahal aku yang pilih tajuk tu. Aku tak ready apa apa lagi ni ar. Satu preparation pun non ado wei. Nak kena run experiment sorg sorg. Buat report, present lagi. Menangis aku wei. Sem ni juga aku kena survey dan apply tempat tempat praktikal untuk sem depan. Banyak keja woh banyak keja! -_-


Entah apasal tah, aku rasa sem ni macam tak best. Bukan macam tak best tapi memang tak best. Tak de semangat wei! Alahai, mana tah hilang semangat aku. Saja je semangat aku tu, time aku perlukan dia, time tu juga dia tak de dia hilang. Semangat datang la kat aku balik. Aku memerlukan kau semangat. Kang aku nangis kang! T___T


Korang korang semua, kasi semangat kat aku pelissss. Nak hadapi sem yang memenatkan ni. Rasa down down down pun ada ni ar. Rasa nak nangis pun ada ni ar. T____T


Okey lah babai!


p/s: sesapa yang ada maklumat pasal tajuk fyp aku bole share share dengan aku. Sharing is caring ;)

24 comments:

kk said...

APA TU DIK.EERRRRRRR

nabilah abd rahman said...

xpe...susah2 dulu..senang2 kemudian..jangan cepat putus asa...:)

Trah Wann said...

yeahh selamat kembali ke sekolah . eh salah , selamat kembali ke semester baru :D

wahh takpe abis sem boleh enjoy T__T

psst , MICROBIAL bla bla bla tuh ape bende ? hehee .
*sori la budak bwah umur tak tahuu menahu . ekekeke :PP

echah mashuri said...

huhuh..semangat sis!semnagr!!!chaiyokkk

eykameow said...

alamak, tak dapat nak tolong iena! ushh relax yunk.. jgn gelabah2.. cool je.. u can do it! oh yeaa! :D go iena! go iena!

Munira Muhiyddin said...

wow wow . tajuk mencabar !
tp Moon tahu ina boleh buat punya .
good luck ye syg . caiyok ! :)

FareedSairi said...

cuba try cr tesis2 sebelum ni kat pusat sumber BsBt.biasnya ada tp buat rujukan je.bukan jd fyp

molmolla said...

chaiyok!!!! jgn lemah semangat.

NaNaJoe said...

sila belajar sungguh2 ye...
sbb da final year..syg woo~ :)

AbgFeroZ said...

mcam tajuk lagu la plak..
smangat yang hilang :)~
xpe2 pi lapor kat polis..
biar diaorg yg cari kat mane yg ilang :)

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

put nak share2..
tp taktau pe benda nak share sbb put tak amek course samer dgn ieyna..hehehe
so put bg semangat je la..
Chayok! chayok! u can do it babe..kalo tak boley buat takkan kekal until final sem aite..
so jgn putus asa k..
biasala la mood cuti still ada..
nnt semangat tuh mesti dtg semula..
:) gud luck

BanBam said...

oh... micro.. err.. oh.. paham... buat buat paham.. hahah.. pape pun.. gambateh!

Mohd Fahmi bin Hussain said...

salam..alaa..sng jer 2..janji wat sungguh2 dr mula la

dak eina (◕‿◕) said...

ish cm susa jek..hihi pape pon caiy0k2 k!!

.miss d'ieyna. said...

kk..

tu tajuk fyp adik kak.huhu

.miss d'ieyna. said...

nabilah..

hehe.tu la.maceyh syg! :)

.miss d'ieyna. said...

Trah wan.

hehe.dah kembali sem baru dah.
microbial bla bla bla tu tajuk fyp akak syg.:)

.miss d'ieyna. said...

echah mashuri..

hehe.maceyh! :)

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

skrg ni try utk relak n cool.maceyh syg.doakan i ea.:)

.miss d'ieyna. said...

Munira..

ha'a.tajuk mencabar.tu yg kena usaha.hehe.thanks syg! :)

.miss d'ieyna. said...

Fareedsairi..

okay2.thanks ya.:)

.miss d'ieyna. said...

molmolla.

maceyh!:)

.miss d'ieyna. said...

nanajoe..

okay2.mmg nak belaja betul2 nih.maceyh nana.:)

.miss d'ieyna. said...

Fahmi..

hoho.senang ke?aduhai.huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...