July 20, 2010

.Semangat yang hilang.

Hai semua!


Korang korang, semalam aku dah start kelas. Tapi kelas aku cancel. Hehehe. Dah 2 bulan lebih aku bercuti menanam anggur, akhirnya start juga semester baru. Aku dah final year wei tahun ni. Dah senior dah aku. Its semester five baby semester five! Gila wei, sem 5 aku kena buat Final Year Project (FYP). Aku dah rasa nak terkincit ni ar bila dapat taw tajuk fyp aku.


MICROBIAL CONTAMINATION IN HERBAL MEDICINAL PRODUCTS


Ye kawan kawan, itulah tajuk fyp aku. Mak aih, aku dah gabra dah cuak dah panik bila dapat tajuk tu, padahal aku yang pilih tajuk tu. Aku tak ready apa apa lagi ni ar. Satu preparation pun non ado wei. Nak kena run experiment sorg sorg. Buat report, present lagi. Menangis aku wei. Sem ni juga aku kena survey dan apply tempat tempat praktikal untuk sem depan. Banyak keja woh banyak keja! -_-


Entah apasal tah, aku rasa sem ni macam tak best. Bukan macam tak best tapi memang tak best. Tak de semangat wei! Alahai, mana tah hilang semangat aku. Saja je semangat aku tu, time aku perlukan dia, time tu juga dia tak de dia hilang. Semangat datang la kat aku balik. Aku memerlukan kau semangat. Kang aku nangis kang! T___T


Korang korang semua, kasi semangat kat aku pelissss. Nak hadapi sem yang memenatkan ni. Rasa down down down pun ada ni ar. Rasa nak nangis pun ada ni ar. T____T


Okey lah babai!


p/s: sesapa yang ada maklumat pasal tajuk fyp aku bole share share dengan aku. Sharing is caring ;)

24 comments:

kata kila said...

APA TU DIK.EERRRRRRR

Unknown said...

xpe...susah2 dulu..senang2 kemudian..jangan cepat putus asa...:)

TrahAssan said...

yeahh selamat kembali ke sekolah . eh salah , selamat kembali ke semester baru :D

wahh takpe abis sem boleh enjoy T__T

psst , MICROBIAL bla bla bla tuh ape bende ? hehee .
*sori la budak bwah umur tak tahuu menahu . ekekeke :PP

Unknown said...

huhuh..semangat sis!semnagr!!!chaiyokkk

Call me, Eyka said...

alamak, tak dapat nak tolong iena! ushh relax yunk.. jgn gelabah2.. cool je.. u can do it! oh yeaa! :D go iena! go iena!

Munira Muhiyddin said...

wow wow . tajuk mencabar !
tp Moon tahu ina boleh buat punya .
good luck ye syg . caiyok ! :)

Unknown said...

cuba try cr tesis2 sebelum ni kat pusat sumber BsBt.biasnya ada tp buat rujukan je.bukan jd fyp

Nur Suaidah said...

chaiyok!!!! jgn lemah semangat.

Ida Sazarina said...

sila belajar sungguh2 ye...
sbb da final year..syg woo~ :)

AbgFeroZ said...

mcam tajuk lagu la plak..
smangat yang hilang :)~
xpe2 pi lapor kat polis..
biar diaorg yg cari kat mane yg ilang :)

Saya Adalah 'Cik Putet' said...

put nak share2..
tp taktau pe benda nak share sbb put tak amek course samer dgn ieyna..hehehe
so put bg semangat je la..
Chayok! chayok! u can do it babe..kalo tak boley buat takkan kekal until final sem aite..
so jgn putus asa k..
biasala la mood cuti still ada..
nnt semangat tuh mesti dtg semula..
:) gud luck

BanBam said...

oh... micro.. err.. oh.. paham... buat buat paham.. hahah.. pape pun.. gambateh!

Notami said...

salam..alaa..sng jer 2..janji wat sungguh2 dr mula la

dak eina said...

ish cm susa jek..hihi pape pon caiy0k2 k!!

Iena Arshad said...

kk..

tu tajuk fyp adik kak.huhu

Iena Arshad said...

nabilah..

hehe.tu la.maceyh syg! :)

Iena Arshad said...

Trah wan.

hehe.dah kembali sem baru dah.
microbial bla bla bla tu tajuk fyp akak syg.:)

Iena Arshad said...

echah mashuri..

hehe.maceyh! :)

Iena Arshad said...

eykameow..

skrg ni try utk relak n cool.maceyh syg.doakan i ea.:)

Iena Arshad said...

Munira..

ha'a.tajuk mencabar.tu yg kena usaha.hehe.thanks syg! :)

Iena Arshad said...

Fareedsairi..

okay2.thanks ya.:)

Iena Arshad said...

molmolla.

maceyh!:)

Iena Arshad said...

nanajoe..

okay2.mmg nak belaja betul2 nih.maceyh nana.:)

Iena Arshad said...

Fahmi..

hoho.senang ke?aduhai.huhu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...