July 19, 2010

.Movie Mantra dan Chicken Rice Shop.

Hai korang!

Weekend ni buat apa je?

Aku ada benda nak story telling ni. Meh le baca. Hihihi ^^


Hari Sabtu tu aku hang out dengan kawan sek men aku. Dia datang dari KL. Stay kat umah aku. Tu yang bawak dia jenjalan Melaka ni ar. Ceh, padahal tak dela jalan mana sangat. Just bawak dia pegi tengok wayang, jenjalan kat kota a famosa tu. Tu jela kot. Kitorang tengok wayang cite Mantra. Bagi aku, bole la. Yang penting tak banyak sangat part part yang terkejut, mengejut, ataupun dikejutkan. Dan yang paling penting, aku tak dela nak terjerit jerit tengok cite ni. Kalau tak, pantang je tengok cite seram mesti aku jerit dah macam kena histeria. Padahal sound effect je lebih, hantu tak keluar pun. Haish. -_- Eh eh, cite ni lucah sket. Umur 18 tahun ke atas je bole tengok. Kalau tak caya cuba baca kat SINI.


Sebenarnya, aku malas nak cite panjang. Korang tengok jela gambar yang ada ni ea. Acecece wat macam tak besa pulak. Scroll la sendiri.

.Muka harus di touch up terlebih dahulu ye.


.Acecece, dah macam iklan colgate pulak. Senyum! :)

.Pergh, kaler baju aku bole TER-sama dengan kaler rumput ituuuu.-_-

.Mak aih, tak senonoh betul duduk macam tu. Anak dara mana la nih. Ish ish ish.

.Berehat sebentar bersama sama kusi Gintell. Tapi kusi ni rosak kot time ni. Aku masukkan duit konon nak try tapi tak masuk pun. Ciskek!

.Cewah, muka aku berseri seri sebab nak tunggu makanan bai. Lapar woi lapar!

.Kawan aku pun berposing sementara nak tunggu makanan. Opss. She is single acecece promote nampak.

.Yeeeha, makanan dah sampai. Tangan yang pegang garpu tu semestinya tangan aku. Tak sabar woi nak makan. Lapar nih. Bismillahirrahmanirrahim.

.Gendang perut tali kecapi. Kenyang perut suka hati.
Muahaha!

Dah tengok semua?


Okay babai!

p/s: Aku tak de mood nak belaja balik ni. Haih! Cm ne ni? -,-


8 comments:

t e m b u m e said...

wah!
bejalan!
hehehe

the chicken rice tu cedap ke?
tak penah makan lah.

kk said...

kahkahkah.siap ada link kakak lagi.eee nakal budak ni

eh dik, comelnya.makan tak ajak.mencik

eykameow said...

huwaa. best nyaa. kalau eyka dtg melaka iena leh la bwk eyka lak jln2.. n yg paling penting leh tdo uma iena kan? kan? hee.

psstt tadi nk cari iena kt rumput2 tu..xnmpk plak.. :P kikiki pic semua mavelessss!

molmolla said...

tak tgk lg cite tuh :) last tgk movie cite twilight eclipse

.miss d'ieyna. said...

tembume.

hehe.berjln bila ada kwn dtg.
chicken rice shop tu sedap.try la.;)

.miss d'ieyna. said...

kk..

hehe,harusl ada link kakak.
nnt kita g mkn sekali nak.akak dtg la melaka.

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

bole saja syg.meh la dtg melaka.stay kat umh iena.

hehe.tu la.warna baju bole tersama dgn dgn wrna rumput.

.miss d'ieyna. said...

mollmola..

try la tgok :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...