July 22, 2010

.Hey,aku tak suka kau lah!.

Hai korang!


Korang korang, aku nak tanya ni.


Apa yang korang buat kalau tetiba je korang diserang diterjah dikejutkan dengan sapaan face to face yang kurang ajar yang macam nak cari gaduh tu lebih kurang macam ni


Hey, aku tak suka kaulah!

Hey, aku benci kaulah!

Hey, aku meluat dengan kaulah!

Hey, hey, hey aku tak percaya cintaaaa. Erk! Tetiba je :p


Okay, apa yang bakal korang buat?


A. Balas balik dengan kata kata kesat dan maki makian
B. Cakap balik 'aku pun tak suka kau' dengan muka yang kerek!
C. Marah marah dia sebab cari pasal dengan korang
D. Tersentap 3 minit. Buat bodoh, pandang muka dia then blah.


So, korang akan buat apa?


Kalau aku, aku pilih jawapan D. Hahaha. Op kos la wei aku sentap tersentap dan menyentap bila tetiba je ada orang terjah aku face to face cakap 'Hey, aku tak suka kaulah!'. Wuuu. Sentap bai. Sentap 3 minit je. Itu paling kejap la. Kalau sentap paling lama ada la sejam. Huish! Tengok je muka aku macam ganas tapi dalam hati ada garden :p


Actually kan aku selalu pkir, macam mana la tetiba je ada orang bole pegi terjah pastu cakap depan depan 'hey, aku tak suka kaulah!'. Ish, susah wei nak terus terang. Kena jaga hati banyak pihak.


Lagi 1 aku pikir, sebelum nak cakap tak suka kat orang ni tak suka kat orang tu baik kita pikir dulu ramai ke orang yang suka kat kita? Entah entah lagi ramai orang yang tak suka kita. Lagi susah woo. So, sebelum nak pegi terjah orang, apa kata pikir pikir la dulu ea. Kang sebab mulut badan binasa lak kan?


So, korang pula macam mana? Kalau kena terjah macam tu apa yang korang buat? Hehehe.


Okay babai!


p/s: Kalau korang tak suka kat someone pun tak yah la terus terang sangat dengan dia. Berlapik la sket. Berkias kias ke. Kalau tak paham juga, buat bodoh je tak yah layan.




26 comments:

echah mashuri said...

kalo echah ckp cmni jela..
eh..ade ak kisah ke...then blah...
lps 2 balik tros nagis..hhuhuh

fara said...

ouh kalo saya.. selalunya buat bodoh jerk.. like answer D..sometime kalo orang buat sesuatu yang sy tak suka pun saya just buat ignore jgak.. tak guna nak membalas bals.. that is menunjukkan kita ni sama jer macam they all.. melakukan sesuatu y bisa menyakitkan hati orang lain..

so just ignore those person, be hapy in your life!=p

eykameow said...

iena terkena dengan sape tu? kurng ajar betul. kalau eyka , eyka pilih C kott! jgn ah cari pasal dengan aku. ahaha

MaryamJamilah said...

sy pilih D!!! hihihi

Munira Muhiyddin said...

eh ? takut ouh kalau jumpa org ckp tak berlapik ni kan . serammmmm

PiNk ButTeRfLy said...

i akan jawab, "oh, ye ke? aku lagi suke bile kau tak suke aku. lagipun aku tak suke kau gak pasal ramai gile orang tak suke kau."

IKTIRAF terlupe sign in (- -") said...

buat x tau je lah dear! :D

kk said...

sayang.kakak pilih D.ekekekek

FareedSairi said...

aku pilih D...tp sentap 3 saat je pastu blah cr makanan.lg sodap. hahaha

Tqa said...

adoyai nice post actually. kalau tiba-tiba orang ada lah manusia sound I depan2, I tenyeh tapak tangan kat muka dia. Pap! sekali kat muka dia and cakap 'Talk to the hand!'. :D

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

answer: E. do i know u? sorry, wrong person :p

boley terima tak jawapan tu? :)

eryn nazri said...

B & D

huhu ;)

.miss d'ieyna. said...

echah mashuri..

alolo.comelnya echah.:)

.miss d'ieyna. said...

fara.

yeap! im agree with u :)

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

haha.x dela syg.just entry semata2.sbb ramai kwn2 iena yg dah kena.ngee.

.miss d'ieyna. said...

maryam jamilah..

hehe.sama jwpn dgn sy.:)

.miss d'ieyna. said...

Munira..

taw x pe yang.ckp main lepas je.

.miss d'ieyna. said...

pink butterfly..

haha.konfirm org yg dgr tu lg sakit hati kan.muahaha.

.miss d'ieyna. said...

iktiraf..

haha.:D

.miss d'ieyna. said...

iktiraf..

haha.:D

.miss d'ieyna. said...

kk..

hehe.jwpn kita sama kak.:)

.miss d'ieyna. said...

fareedsairi..

taw x pe.makan lg sodap.

.miss d'ieyna. said...

Tqa..

haha.ngomong sama tangan.konfirm org tu trcengang.malu! hahaha.:D

.miss d'ieyna. said...

cik putput..

haha.bole diterima.kekeke.

.miss d'ieyna. said...

eryn nazri..

wah! ada dua jwpn u.;)

eryn nazri said...

dua jawapan cuz i tak tahu nak act yg mane.
antare due laa, ikut mood :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...