July 27, 2010

.Maaf, blog Cik Ieyna akan makin terabai.

Hai korang korang semua!


Masa aku taip entry ni, mata aku ni dah mengantuk gila gila dah ni. Memang banyak syaiton yang berkelah atas mata aku ni. Syaiton tu nak suh aku tido. Tapi aku tahan jap tahan jap celikkan mata nak taip entry ini. Gagah ni wei.


Korang, sebenarnya aku dapat rasa yang blog ni akan makin terabai tak lama lagi. Ye, betul. Perlahan lahan aku dah start busy. Kelas aku dah start dah. Tak de dah nak cancel cancel macam dulu lagi. Tak de dah lecturer lecturer nak rilek goyang kaki, semuanya dah aktif lepas makan biskut tiger cicah dengan milo panas. Tak de dah tangguh tangguh nak antar assignment. Tak de dah nak ronggeng ronggeng selalu dekat blog purple kesayangan ni. Tak de dah korang nak dengar Cik Ieyna Bersuara lagi. Sedih tak sedih tak? Cis macam la ramai sangat yang nak baca blog aku ni T___T

.Time jumpa lecturer pun sempat kau nak tangkap gambar.
Muka budak ni sentiasa nak minta penyepak -_-


Kalau korang rindu kat blog Cik Ieyna Bersuara ni selalu selalulah jenguk kat sini. Acecece konon aku terbajet hot la? Hahahahaktuih!


Okay babai!


p/s: Tetiba terpikir untuk memprivatekan blog.

10 comments:

alinac lover said...

nk private napa plak..jgn la

kk said...

adik jangan mengada sedih kakak

Afyy ;) said...

*&%$, baru nak mencarut. Haha.

Okay nanti aku tolong susukan blog kau ni.

enyheartsdiamond said...

haish! blog i lebih terabai dr blog u lah :))

eykameow said...

Yunk, pun mcm u mula2. ingat mcm dah nak delete blog. sbb tak consisten update. tp bila pk blk.. xpela.. ada org baca ke tak ke.. kite update je. sbb tu apa yg kita rasa :) atleast dpt luah kan ape yg terbenak di kepala otak. *wink... ku akan merindui celoteh2 mu! hihi

.miss d'ieyna. said...

alinac..

baru plan nak private.

.miss d'ieyna. said...

kk..

adik update juga sket sket.

.miss d'ieyna. said...

affy..

haha.kau nak susukan mcm mana?

.miss d'ieyna. said...

eny..

skrg ni u rajin update blog.
i x rajin dah yang.

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

yeap2.mmg pun.skrg dah x bpe consisten nak update blog.kesian blog.hehe.iena pun msti rindu eyka!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...