July 29, 2010

.Nak privatekan blog bole tak?.

Hai korang korang semua!


Tengok la tajuk entry aku. Nak privatekan blog bole tak? Aku nak taip sesuatu yang emo yang aku alami sendiri. Memang sentap wei. Hati meronta ronta tangan menggigil gigil nak taip pasal kisah itu kat blog. Tapi aku taw dia dia dia dan juga dia mesti baca blog picisan aku ni. Macam mana ea? Rasa nak privatekan je blog ni. Huhuhu.


Apa pendapat korang?


Okay babai!


p/s: Entry kali ni teramatlah pendek sebab kejar masa kot dan sory tak sempat nak blogwalking. Busy dengan fyp la sayang. Wish me luck!


31 comments:

Cik Bucken said...

praivetkan ajeee=P

fiezah91 said...

kenapa nak pvt blog? aisyoooo

farah said...

ala tak yah la privatekan blog u..nnti kita tak dapat baca apa yang u excited nk tulis tu..hehehe

NuSaNa NoSa 91 said...

xbleh, xbleh.. ^_^
buat blog len yg private la.. ^_^
((suke2 je nk suh))

kk said...

kenapa sayang?sapa buat ni

uncle said...

terpulang pada hak kamu cik adik manis hihihi nak private atau tidak..tapi uncle akan kehilangan member..sebab tujuan kita berblog nak berseronok (uncle punya kes lain..hehehe cari $$ dan tambah member) .. sesungguh nya byk cara lain kita ni lakukan semata-mata nak lepaskan emo .. nasihat uncle..teruskan berblog dengan pernuh keseronokan kerana dunia internat tiada hadnya..kesian kat member2 yang selalu jenguk ke blog kamu tu

Stargone said...

aik, kalau privatekan post sahaja tak boleh ker ieyna? tak pun buat password-protected post. blogspot ni boleh buat kan?

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

ala...xpayah la nak wat private2 tak boley baca la nanti!!

sop said...

swasta (private) atau awam terpulang kepada empunya blog. kena rujuk kepada tujuan blog.. jika hanya utk tatapan diri sendiri dan rakan rapan..jadikan swasta

ttp jika ingin kongsi kepada semua, jadi lah blog umum. jika disebabkan ancaman atau kes besar, pun boleh diswastakan..

jgn kerana sedikit teguran, hinaan, kemuhan telah memetahkan semangat menulis blog

just my opinion

PiNk ButTeRfLy said...

babe, jangan la privatekan blog.

some things are better left unsaid/unwritten.

some deserved to be written down so those people who should know, will know.

find someone to talk to and of course whom u can trust with ur whole heart. =)

Fyzal said...

no need to private the blog la cik iena. just blog it down. it's your blog and your space.

.miss d'ieyna. said...

cik bucken..

haha.nak privatekan aje jela.

.miss d'ieyna. said...

fiezah91..

sbb ieyna taw dia dia dia dan dia ada bc blog ieyna.

.miss d'ieyna. said...

farah..

haha.excited nya u nak bc.

.miss d'ieyna. said...

nusana nosa91..

haha.mcm tu plak ea?x rajin la yang nak manage blog bnyk2.

.miss d'ieyna. said...

kk..

huhu.:(

.miss d'ieyna. said...

uncle..

thanks for ur opinion..:)

.miss d'ieyna. said...

stargone..

nak privatekan post macam mana ea?ajarkan pelisss.

.miss d'ieyna. said...

bie..

baru plan je syg..

.miss d'ieyna. said...

sop..

hohoho.klu sbb hinaan atau cemuhan sy x kisah pun.btw,thanks for ur opinion.:)

.miss d'ieyna. said...

pink butterfly..

ntah la babe.yeah u are right.some deserve to be written on.but nnt i takut dia terasa ke apa ke.huhuhu.

.miss d'ieyna. said...

fyzal..

alangkah bestnya klu sy cukup berani nak tulis semua tu.

emaa87 said...

tulis diary..hehe

enyheartsdiamond said...

jangannn! be strong darlaaa!

eykameow said...

yunk , if ada masalah takyah pvt mahupun delete blog okay ? nnti semua akan tersinggung dgn kamu . percayalahh semua masalah leh settle :D

chikova said...

watla blog len,

.miss d'ieyna. said...

ema87..

nak tulis diary?x rajin la..

.miss d'ieyna. said...

eny..

thanks syg.:')

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

thanks syg.:')

.miss d'ieyna. said...

chikova..

wat blog lain?mls nya..huhu.

AMALIN SHAHIDA said...

sis, nt lau nk pvtkan blog, invite malyn ek. nie emel malyn amalinshahida@yahoo.com :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...