July 16, 2010

.Kenapa kau tak reti bersyukur wahai perempuan?.

Ye, memang aku tengah marah sekarang ni. Aku marah dan geram dekat sorang perempuan ni. Bagi aku, perempuan ni macam tak tau bersyukur la. Nak taw perempuan tu sapa? Haa. Ni dia!

**

**

**

**

**

**

Bella Swan



Aku tak puas hati betul la dengan perempuan ni. Rasa menyirap je darah bila tengok movie Eclipse tu. Haih, panas hati woi panas! Asal la dia ni tamak kan. Dah la dedua lelaki hot dia nak. Si Edward dengan si Jacob tu ha. Eh eh. Asal aku ter'emo' je ni?-,- Memang aku emo pun bila tengok Bella macam tu. Dari New Moon sampai ke Eclipse. Dedua dia nak sapu. Haih. Mana bole tamak tamak. Pilih 1 sudah.

.Amiklah yang belah kiri tu woi.


Yang aku tak pahamnya kan, Edward tu sangat la protective dekat Bella. Sanggup kau jaga Bella. Teman dia tido apa semua. Heh, ingat senang nak dapat laki macam tu? Tapi yang Bella ni nak mengendeng dengan Jacob plak. Aiyoyo amma appa! Apa sudah jadi? Haa. Lagi satu, part yang tak bole blah, time Bella cemulot dengan Jacob tu. Dah la cemulot dengan penuh feel masyuk layan sungguh dekat depan si Edward tu. Pergh, wa rasa macam nak pi masuk dalam movie tu nak pelempang sket muka Bella. Aku emo la bila tengok Bella buat macam tu kat Edward. Aku team Edward taw wei. Sapa lagi team Edward meh meh nak sep sikit.

.Ke'emo'an aku ketika berfb dengan kakak serumate ku dulu. .Fokuskan kepada yang bertanda star itu.


Urm..overall cite ni best juga. Tapi banyak sangat part cakap. Actionnya seciput je. Huhuhu. Aku taw mesti ramai perempuan rasa geram dekat Bella tapi saja tak mau tunjuk sebab di kaburi dengan Edward dengan Jacob yang hot itu kan? Sebab since dari Twilight, New Moon sampai ke Eclipse selalunya perempuan yang tengok. Acecece, tak mau ngaku pula. Tak pe tak pe aku taw. Muahahaha!


Okey babai!

p/s: Aku pun tak taw nape aku ter'emo' sangat bila tengok Eclipse ni. Padahal movie je kot. Dah pengarah suruh wat mcm tu. Tapi aku emo gak ni. Haih! -_-

17 comments:

kk said...

HAHAHAHAHHAA.adoi adik sygg.senyum senyum je kakak baca tahu!

fyka said...

yahhhh fyka cinta Jacob tau x..
dah jatuh cinta..

tembume said...

relax arr derr~
hahaha..
dah pengarah soh die pilih Jacob..nak wat cmne..haha

echah mashuri said...

wah!ni ase cm nk tgk gak ni.ihihhi

enyheartsdiamond said...

eny jacob team! eny meluat gila kat bella!

NuSaNa NoSa 91 said...

bella tu sebenarnya ngah keliru.. dia tatau pe pasaan dia yg sebenar.. dlm dunia nyata, ramai gk cm2.. huk3~
<>

eykameow said...

hoi , tak sangka ada pompan lain geram gak. i ingat i je satu satunya pompan yg geram tengok cite ni. hish. mmg! 2-2 dia nak!!! ishhhhh. nasib part last tu dh ok, tp still gram lg.. ade ke patut time2 jacob sakit dorang leh dating? haih. tggu jela smbungan dye nnti.. nak dorang kawin! edward n bella!

.miss d'ieyna. said...

kk..

haha.adik taw dah.kakak syg ni mesti senyum2 kan.;)

.miss d'ieyna. said...

fyka..

iena jatuh cinta dgn edward.hehe.

.miss d'ieyna. said...

tembume..

haha.emosi la bila tgok bella cm tu.padahal movie je

.miss d'ieyna. said...

echah mashuri..

klu nak jimat,download je yang.:)

.miss d'ieyna. said...

eny..

iena pun meluat gila dengan bella!

.miss d'ieyna. said...

nusana nosa91..

heh.keliru la sgt.bole plak nak cinta cinta dgn dua org.1 sudah.haih.emo nya saya -__-

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

heh,haruslah i geram syg.bella tu sengal la.geram geram geram! grrr~~
dedua dia nak kan.pilih 1 cukup la.tamak habola betul! ish.x sabar nk tggu sambungan.i pun nak edward dgn bella!

Munira Muhiyddin said...

hahahaah :DD
iena lawak ouh . moon igt ape lah tadi . rupanya marah kat si Bella tu . sabar yunk :)

DyaLizz Cupcakes said...

uih..jgn emo2. meh sini makan cuppies Dya, confirm tak emo dah..hee..

dunspeak♥ said...

saya sayang edward tapi saya cinta jacob..hahahha ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...