July 15, 2010

.Hindustan ooo Hindustan.

Ehem ehem.


Korang korang, korang minat cite hindustan tak?


Akukan memang minat sangat cite hindustan. Tambah tambah lagi cite hindustan yang sedih sedih tangkap leleh ni (semua cite hindustan sedih kot). Aku minat hindustan since sekolah rendah. Dalam darjah 2 kot kalau tak salah aku. Pergh, time tu cite Kuch Kuch Hota Hai memang famous! Aku bole tengok cite tu berulang kali sampai video tape rosak (time tu ada video tape je, vcd tak de lagi). Asal aku tengok je, aku nangis. Asal aku tengok je, lagu dia siap aku hafal wei. Kekadang tu step tarian pun aku hafal. Pergh. Memang obses gila. Time tu aku dah minat Shah Rukh Khan dengan Kajol dah. Memang pasangan sesuai :)




Klik la link di sini kalau nak tengok klip video yang best!

Kuch Kuch Hota Hai 1

Kuch Kuch Hota hai 2


Dalam banyak banyak cite hindustan kan, aku paling minat Kuch kuch Hota Hai dan Kabhi Kushi Kabhi Gham. Kalau tengok dua cite hindustan ni pergh, mata merah semedang wei. Menangis sesaja! Sedih je aku tengok. Touching touching. Isk isk isk. T__T


Tapi sekarang ni, cite hindustan makin mengarut. Hero pun dah lain. Banyak yang tak reti berlakon. Harap muka jela hensem. Tapi bakat tarak! -,- Kekadang tu aku tengok juga bila dah tak da cite kan. Tambah tambah lagi kat channel zee tv ngan B4U kat astro tu. Cite hindustan yang tak best tu jela yang berulang ulang banyak kali. Yang best best meletup tak mau pula nak ulang ulang. Haih!


Korang pulak macam mana? Minat ke tak? ;)


Okay babai!

25 comments:

I.Hazwani said...

dulu ibu perna belikan gitar mainan utk wani sbb wani sgt obses ngn lagu hindustan ni
siap nyanyi lg utk parents walaupon masa tu tnga demam
haha
but, tu masa umo 4tahun huahaha

eykameow said...

heyyyy eyka pun minat gila kat SRK. sbb dye eyka minat hindustan!! filem terbaru yg eyka tengok My name is KHAN. bile ada gabungan SRK dgn kajol eyka akan tengok. betul ckp iena, skrg hindustan x best mcm dulu.. haihh.

kk said...

heheh.minah hindustan dah mari dahhh.hehehe.muahh!

el said...

ha pas cite Kuch2 ni lah pas2 k.el x tgk dah..skrg citen hindustan cam x best dah lg..dulu2 mmg k.el layan..skrg dah x tgk pung...:)

mai sini nk tgk ci ieyna kita nari step Kuch2 ewahhhhhhhhhhhhhhhh hahahaha

[z@ck] said...

ku jarang nak suka cerita hindustan ni..tapi cerita duplicate ku super suka.
hehehe

enyheartsdiamond said...

kuch kuch hota hai adalah movie hindustan pertama eny tengok, kabhi kushi kabhi gham adalah yang terakhir.. lepas tu, tak ayan dah sebab macam iena ckp, dah lain..

eyh2 jap!

tp eny tgok my name is khan! 5 stars!!!

Trah Wann said...

kuch kuch hota hai dah 20 kali khatamm . sumpahhh best gilagila ! :DD

emieysandra said...

emiey suke citer sgt kuch2 hota hai..
& mmg mnat giler kt SRK & Kajol..
smpai skg..
~_^

Aqila Sarah said...

pergh . Qyla peminat setia cter hindustan kot !
akak penah tgk cter OM SHANTI OM ?
The best Hindustan Movie lah !

kay-N said...

woh cik ieyna..sy pun minat gle tau..dlu dlu tetiap ari pas blik skola pasang cte ni..haha..mmg menusuk kalbu ah! =pp

SITI said...

cte hindustan???
dlu2 minat la..siap hafal lgu lg..haha
skang da kureng sikit..huhu

miZz_nizZ said...

mnrik industan2 dlu..hehe.zman SRK ni,t skang dah xbest..byk seksi2 je.kualiti xde

.miss d'ieyna. said...

I.Hazwani..

Hahaha.dasyat tu.siap ada piano.skrg ni meh nyanyi utk akak pelissss.

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

heyheyhey.iena pun minat gila kat SRK dgn kajol.yeap2.last movie hindustan yg iena tgok my name is khan.klu SRK dgn kajol berlakon lg mesti iena akan tgok.

.miss d'ieyna. said...

kk..

acecece.kakak syg minat hindustan gak ea?sep sep sket.

.miss d'ieyna. said...

el..

kan kan.kuch2 hita hai mmg superb.haha.x de nya iena nak nari kak.x ingt dah.

.miss d'ieyna. said...

zack..

duplicate yg SRK dgn juhi chawla tu ea?

.miss d'ieyna. said...

eny..

hehehe.same la kita yang.my name is khan pun superb kan.

.miss d'ieyna. said...

Trah wann..

kan kan.kuch kuch hota hai sangat best!

.miss d'ieyna. said...

emieysandra..

kan kan.sangat best bila SRK dgn kajol berlakon.:)

.miss d'ieyna. said...

Aqilah Sarah.

OM SHANTI OM?penah tgok.best best.

.miss d'ieyna. said...

kay-N..

kan kan.ieyna pun sama.pas sek kena tgok cite ni.:)

.miss d'ieyna. said...

SITI..


dulu2 pun ieyna minat juga.
skrg minat bila SRK dgn kajol berlakon.

.miss d'ieyna. said...

mizz_nizz

yeap2.betul.zaman SRK best kan.

KiKo Berdendang said...

Memang betoi la...K3G memang la buat ayor mate meleleh...bukan kerana babak nages tapi skrip dia yang sentoh ati ini..huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...