July 6, 2010

.Jangan terpedaya dengan kecomelan mereka.

Sila tengok gambar budak ini

.Muhamad Farish Amsyar.

Dan ini

.Putra Afif Syazwan.


Apa persamaan yang korang nampak kat kat kedua dua budak ini
C.O.M.E.L kan? Rasa macam nak cubit cubit je kan.

Tetapi (baca dengan nada tegas ye), korang jangan terpedaya dengan kecomelan budak budak ini. Disebalik kecomelan itu tersembunyi perangai yang sangat mengada ngada dan dasyat! Pergh, bunyi macam gerun je kan. Hahaha. Memang gerun pun wei. Geram pun ada juga. Aku selalu je geram dengan budak budak ni sebab diorg sepupu kesayangan aku. Kiranya memang aku taw la perangai dia dari kecik sampai la sekarang.


Kedua dua budak di atas ni sangat la manja, mengada ngada, suka memekak, suka berlari, suka merengek, senang kata semua suka lah! Kalau budak budak ni buat perangai, mak aih kau rasa macam nak penampar je budak tu. Kalau dia menjerit, kau rasa macam nak tutup mulut dia dengan tangan kau. Kalau dia tengah lari lari buat bising, kau rasa macam nak ikat je dia kat pokok yang penuh dengan kerengge. Hahaha. Keji dan kejam perangai aku nih kan.


Dan aku suka sangat menyakat budak budak ok. Sebab aku suka tengok dia menangis teresak esak sambil guling ala ala hindustan. Bhahaha! Even suka menyakat pun aku sayang budak budak. Dan kalau aku ada anak buah, aku la yang akan menjadi mak su yang terbaik dalam dunia! Bayin dan bayi sila cepat kawen dan sila suruh kak zura dan kak ana producekan anak buah yang comel macam mak su ieyna ni ok. Hakhakhak! Aku dah berangan

.See, kan aku cakap aku akan jadi mak su yang baik dan comel!.
.Makhluk comel yang pakai tudung hitam itu memang comel.
Perangai dia pun comel, secomel dirinya. Hakhakhaktuih!
Perasan gila!


Okey babai!


.UPDATE. : Facebook sudah kembali active. Silalah add kalau nak add :)

19 comments:

Anonymous said...

comelnya bdk ni.gram tgok.grrr.

.miss d'ieyna. said...

Anonymous..

kan kan.comel kan.

.miss d'ieyna. said...

Anonymous..

kan kan.comel kan.:)

NaNaJoe said...

ramai ye anak buah iena da? :)

Jimmy said...

hahaha.. tuan punya blog ni macam mana plak.. :P

Anonymous said...

Maksu ieyna yang comel.kekekeke.

eykameow :) said...

hihihi eyka pun suka sakat budak2. kalau dye nanges adalah satu kepuasan bagi ku. haahhaha. tapi x suka tgok org lain sakat budak2..sbb nanti timbul rasa kesian :(

btw, dorang semua comel n nmpk baik je..maksu dye mmg comel punn..tapi ada nmpk nakal sedikit di raut wajah nya. lalaa~

Dark Half said...

ingt ke anak cik ieyna tadi...hehe
budak² mn yg x comel :)

Chybee said...

budak2 memang comel dan menggeramkan. hehe

mish.qist said...

hahaha..name pon budak comell..
y nakal tu lah y selalu bijak taw..

tp, sungguh amat comell..kem salam ek??haha..mnggataii!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tah2 ko pon nakal cm ni gak kecik2 dlu..

hehe..

=P

.miss d'ieyna. said...

Nanajoe..

eh eh.ni bukan anak buah iena.ni sepupu je.anak buah lmbt lg..:)

.miss d'ieyna. said...

Jimmy..

tuan punya blog lambat lagi.teeehehe.

.miss d'ieyna. said...

Anonymous..

haha.comel la sgt maksu Ieyna tu.

.miss d'ieyna. said...

eykameow..

haha.taw x pe eyka.rasa puas je kan tgok bdk2 nangis.sama la dgn iena.suka sakat budak2.

haha.maksu iena nakal sket je.tp bdk2 ni nakal bnyk ooh.

.miss d'ieyna. said...

Dark half..

haha.amende plak anak cik ieyna.cik ieyna x kawen lg la.teehehe.

.miss d'ieyna. said...

Chybee..

yes! bdk2 mmg comel dan menggeramkan.

.miss d'ieyna. said...

mish.qist..

yeap2.betul tu.yg nakal yg selalu bijak kan.sbb diorg aktif.

.miss d'ieyna. said...

gadis kampung separa bandar.

haha.aku dulu nakal dan comel wei.bhahaha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...